Me koste oss godt på ein resturant i Nauders i går med EM, pizza og noko godt i glasset, etter første omgang i kampen så gjekk me tilbake til huset me budde i for å skrive blogg.

Me merka fort at me var trøtte og slitne etter en dag med mykje oppover, men ka gjer no det når me får sove godt!

DSC_0212I dag våkna me av vekkerklokka til Anna 07:30, i kjendt stil så slumra me den ganske heftig, me var vell på hjul rundt klokka 9 etter en god frukost og ein hyggelig farvell med våre kjekke verter.

De hadde forklart oss at nå kom det til å gå oppover i rundt 8 Km for så å begynne å gå nedover, til tider bratt men mykje slakt.

Rett hadde dei her, me begynte å klatre litt og etter ikkje så alt for mange Km så såg me Italia grenso, detta har me jo gleda oss te i lengre tid og endelig så er me her.

Me klatre dei siste kilometerane og begynne på sykkelveiane bortover langs et vatn, når me når enden av vatnet så spør eg Anna om ho veit ka som pleie skje når det kommer en demning, då var svaret raskt på plass…. Bratt nedover.

Me fekk ein vanvittig utsikt nedover, store slott, fjell og mykje annet, det var ein heftig opplevelse og me er veldig glad for at eg hadde filmkamera på nedover!

Me skal prøve en dag og sjå om me får tid til å redigert litt og lagt ut et lite klipp av opplevelsen, seinere vil det komme en ferdig klippa film!

Turen etter dette gikk ganske bra, det fortsatte slakt nedover mot Meran, men det var mykje trafikk på veien før me endelig fant en veldig bra sykkel vei som tok oss langt fremover!

Når me passerte Meran så begynte me veien mot Bolzano som er på vei ned fra Alpene, et par mil derfra så merka me at me begynte å bli sultne… uansett kor godt me visste at de hadde siesta i mange timer her i Italia så hadde me selfølgelig ikkje tenkt på det når me kom inn i landet…

Me kom uansett til et skilt rett utenfor en liten småby 13Km fra Bolzano, der sto det at det var åpent på en resturant / Cafe, når me kom bort så viste det seg at de bare hadde glemt å ta inn skiltet…… Late italienera! Me satt oss ned med stolane og bordet deras for å få i oss litt kjeks, ikkje at det hjelper så veldig, men litt må det no gjer!

Me kom oss endelig inn til Bolzano, der viste det seg at det ikkje var noke opent i byen heller, bare forskjellige puber, heldigvis så hadde eine puben noke pizza de kunne varme opp for oss.

Derfra fortsatte me mot campingen som ligg ca 1 mil fra Bolzano, det viste seg å vere lettere sagt enn gjort, veien skilta plutselig at det var ulovlig å sykle… Me måtte frem med iPhonen og finne småveier mellom epletrer og mange andre ting de dyrker her i Italia.

Me kom oss hvertfall frem til campingplassen som viser seg å vere ein fin men dyr campingplass, ikkje veit eg om de lure oss eller om det bare er sånn!

No har me spist ein god middag og prøvd ein veldig god vin fra detta området.

Me har hatt ein fantastisk fine dag, hadde 10 mil ca klokko 15:00. Me har fått sett mykje og rett og slett kost oss.

No går da i EM og blogg skriving før me ska legga oss for å restituera oss for dagen i måro!  Ha ei god natt, tusen takk til alle som følge med og kommentere!  Me prøve å svare på det me kan!

Det motiverer hvertfall veldig når me ser at så mange er positive til turen og sender så mange hyggelige kommentarer!

GPS DATA: Nauders – Laives

[fancygallery id=»danmark-italia» album=»23-06-12″]

nn_NONorwegian