Hohoho,i dag våkna me halv 9 av vekkerklokko, me hadde avtalt i går at me ikkje sku ha noko plan for dagen, det hadde me heller ikkje før me sto opp, fikk i oss en frukost, en god dusj og betalt hytta.

stian-lindesnes

Me begynte å sykla å me merka at beina var veldig friske, været var også ganske fint, me runda fort 3 mil og me sa tidlig til kvarandre at me har lyst å kjøre løpet ut i dag, hvertfall så godt som mulig.

Me trødde på og hadde en ganske god snitt fart, men så begynte det å regne, virkelig å regne.

Me var ganske raske å med å få på oss regn kleda og fortsatte avgårde, folk i biler, lastebiler, camping biler osv. såg bare merkelig på oss, koss kunne me stå der så rolig å avslappa når da pøs regna så vanvittig.

Me hadde kledd oss godt i dag, hadde fått tørka klærna fra i går og var godt forberedt.

Når me kom til Evje så hadde det regna ganske sjukt, me fekk i oss dagens andre måltid, alt for lite egentlig, men me er mer avhengig av å trø for å holde varmen.

Eg ringte og til Kjetil som er IT sjef hos kunden som eg jobber opp i mot, eg visste at de hadde hytte på Lindesnes, me hadde avtalt at eg skulle ta kontakt når me nerma oss, dei ringte oss raskt opp igjen og inviterte oss til å bo på hytta hos de.

Me sykla videre, me visste at me hadde i overkant av 10 mil igjen til Lindesnes… da pøs regna, men me har vert veldig fokuserte og sta på at me skulle frem.

Det har vert en del opp og ned i dag, men beina har fungert veldig bra.

Siden me skulle på besøk til Kjetil og familien så var me inne på ei lokal sjappe rundt 5 mil før Lindesnes å kjøpte oss nye sokker… ja sokker har virkelig vert forbruksvare på denne turen.. ingenting å samle på, å veldig greit å ha nye sokker når en skal på besøk.

Når me kom ned til Vigeland så fant me tidlig veien ut mot Lindesnes Fyr, me sykla en del kilometer med 2 karer fra Norheimsund som var ute å tråkka litt.

Etter det så sykla me videre åleine, det var en tøff tur utover, mange harde stigninger, men det gikk veldig fint.

Me såg post kassen til hytta me skulle opp til og visste sånn ca kor det var, men de var på vei heim fra Kristiansand etter å ha vert på kino.

Me fortsatte til Lindesnes Camping som er ca 2 Km fra Lindesnes Fyr, der øveraska me Bestemor, Bestefar, Mamma og Pappa i bubilen, de blei litt sjokka når me kom, men de kjenne vell oss etterhvert og veit at me like å øveraske.

Etter ei lita bilde økt der og ei vel fortjent kald ei etter over 20 mil på sykkelen idag så for me tilbake 2Km til hytta me skulle bo på i natt.

Her blei me invitert inn og har fått en varm velkomst, så me fekk oss hver sin dusj før me blei servert taco i lag med familien Gran. Bare så du veit det Kjetil, dette setter me virkelig stor pris på !!!

Nå ligger me i anekset og Morten er som vanlig sovna… ja eg blir ikkje øveraska lenger, viss eg spør han nå: er du våken, så får eg tilbake: mja, nja, nje … snork.

Me seie no at me har klart turen på 18 dager….. men siden fyrtårnet stengte 20:00 så velger me å gå ut der i morgen for å få tatt bilde, skrevet i boka osv…

I går fekk me beskjed om at det hadde vert 55mm regn, i dag trur eg det har vert mer, men det har gått fint.

Me er veldig klar for å komme ut der nå, men har egentlig ingen ide om ka me skal gjere etterpå… Men no får eg og legge meg, så får me skrive en siste post i morgen ettermiddag med de offisielle ferdig bildene.

God natt folkens, me har hatt en fantastisk tur, gleder meg til å kunne skrive på slutten i morgen etter 2km med sykling.

Nå er det natt folkens.

Me har hvertfall bikka 205Km i dag og hatt en snitt fart på 19.7 eller noko.

 

Her har du GPS Data for dagens etappe: Treungen – Lindesnes

Nå skal me bare trille ned til fyret, så kommer siste posten i ettermiddag.

nn_NONorwegian