Da var påsken og en fantastisk treningstur over, me endte opp i overkant av 30 mil i løpet av onsdags kveld, torsdag og fredag.

Turen var ikkje planlagt lenger enn at me skulle til Arendal, så me fikk en del omveier pga. sykkel forbudt skilt.

Ruten me valgte gikk langs kysten ca hele veien, noe som resulterte i nydelige men tunge opplevelser, feks over Hauge i Dalane.

stian og morgen arendalMe var og innom hos Bestemor og Bestefar på Brusand camping, der me blei fortalt at de kunne lukte at me hadde sykla over jæren ( tolk da so du vil ;) )

Etter stopp i Flekkefjord der me fikk oss en matbit og en svæær pizza så for me videre til Kvinesdal for overnatting.

Plass å øvenatte fikk me ette en telefon te 1881, me fikk te svar øve telefon at det ikkje var  ope noko alkohol servering, lurte lenge på koffor, men det fant me fort ut når me såg navne på veggen : Kvinesdal menighetsenter, gjestehus :p

Godt dei ikkje visste ka me hadde på innerlommo ;) Etter noen kalde pils på pizzeriaen så tok me kveld.

Dagen etter starta med å komme seg opp på utsikten og så videre ned mot Lyngdal etterfulgt av Mandal, der ble det en velfortjent lunsj og utepils før me dro mot Kristiansand. Me passerte og sommerens mål: Lindesnes

I Kristiansand ble det en nydelig god utepils i sola før me ble kjørt til Arendal.

Me har vert å besøkt en fantastisk gjeng i Arendal og kunne ikkje hatt en bedre påske :)alt fra grilling, utepils, bad i sjøen å hyggelig selskap.

Nå sitt eg i leiligheten etter at eg og brodern har tatt toget fra Kristiansand, Morten er på vei heim til Fitjar i bil, begge er klare for ei ny veka me jobb og trening! :)

 

[fancygallery id=»nordkapp-lindesnes» album=»25-04-11″]

nn_NONorwegian