Første etappe av treningsturen i pinsehelga er unnagjort! Me starta Fredags ettermiddag med å kjøre inn til Sirdal for å campe der til Lørdagen.

DSC00289Me startet da turen vår mot Hovden, været er kjempe bra og humøret er på topp når me fyre i grillen og kose oss med god mat og noko godt i glasset.

Etter ei god natt søvn i Sirdal starta me turen mot Suleskar og dagens fjell etappe, været er nydelig og turen oppover de bratte bakkene mot Suleskar og ned mot Valle går bra.

Naturen oppe på fjell toppene i Suleskar er fantastisk og det er en nytelse å oppleve dette i det fine været.

Etter å ha vert oppe på 1050 meter så starter turen nedover mot Valle i Setesdalen, kor me på eit tidspunkt hadde heile 74 km/t.

På veien mot Valle var me forberedt på å møte et sykkelritt som går fra Kristiansand og til Hovden, samt slak oppoverbakke stort sett heile veien utenom unntaka når det var rimelig bratt.

Store puljer med sykkellister passerer oss, men noken ser ut til å stoppe litt opp.Humøret vårt er ganske bra heile veien og me passe godt på å fylle på med veske, mat og solkrem!

Mange hilsner frå motorsyklister, biler og campingturister har me fått undervegs. Nåke som me synest var veldig hyggelig!:)

Når me var framme i Hovden tok me oss eit velfortjent måltid og nokon kalde.

Nytt innlegg kommer i morgen etter dagens etappe!

Sjekk ut følgende link for Garmin GPS data

 

[fancygallery id=»danmark-italia» album=»26-05-12″]

 

 

 

 

nn_NONorwegian