Etter ein fantastisk tur i går over Suleskar fjellovergangen og turen opp til Hovden så våkna me opp til strålande sol i dag og!

Me fikk i oss ein god frukost på Hovden Fjellstoge, som var campingen me budde på.

Planen vår er blitt endra litt, då det viser seg at veien fra Røldal til Sauda er stengt igjen, så då valgte me å ta turen mot Kristiansand istedet.

DSC00301Me visste at denne dagen kom til å innebære en del nedover i starten, men at det flater ut og blir mye tråkking utover ettermiddagen. Beina kjentes fine, men Anna sliter litt med kne.

Etter at me er kommet i gang så blir me litt øveraska og satt ut når me får nedoverbakkene til å begynne med, tenke med ein gang… har me virkelig sykla opp alt dette i går? !!!!

Me blir passert av mange racer sykler og biler med sykler på taket utover dagen, de er på vei heim etter sykkelrittet Kristiansand – Hovden.

Farten i dag har vert ganske bra til tider og me enda opp med en snittfart på 18,7 Km/t over 13,3 mil, noko me er godt fornøyd med.

Me passe på å få i oss nok veske, prøver å smøre oss godt, men det er alltid noen plasser som blir glemt, litt solbrent bak på leggene kan en sei.

Turen innover mot Neset Camping ca 1.5 mil før Evje Sentrum går greit, men me kjenner at me er virkelig klar for å komme fram og slappe litt av med god mat og noko godt i glasset.

Når me kommer til Neset Camping som er en veldig fin campingplass så vurderte me hytte for natta, men valgte å slå opp teltet og satse på å treffe noen folk å snakke med.

Me fekk oss noko godt å ete, drikke før me slo opp teltet. Når me kom bort der me kunne slå opp så kom me med ein gang på snakk med faste beboere på camping plassen, de var behjelpelige med strøm, finne plass med best utsikt osv.

Utover kvelden så blei me sittende til litt over midnatt med et hyggelig ektepar, der kosa me oss med hyggelige, interessante samtaler over noen gode glass vin og en aquevitt.

Klikk på følgende link for GPS Data over dagens etappe

[fancygallery id=»danmark-italia» album=»27-05-12″]

nn_NONorwegian