Det er ingen tvil om at vi har mye trening på planen frem mot Trondheim – Oslo i sommer. Januar, Februar og begynnelsen på Mars har for min del vert veldig bra når det kommer til treningen, ganske imponert over trøkket vi klarte å holde i Korea også!

Klikk linkene under for å se en fin oversikt over treningen i Januar og Februar:

Treningskalender: Januar
Treningskalender: Februar

Treningsferie:

Gran CanariaVi har snakket om forskjellige ting, jeg har faktisk vert inne på å få med oss noen i følgebil og kjøre gjennom Nordkapp – Lindesnes en gang til som trening.

Valget falt på en uke i syden…. Ikke den type syden ferie som mange ville forestillt seg, men rett å slett en treningsferie på sykkel i fjellene på Gran Canaria.

Syklene vi har valgt å leie er: Cannondale Supersix Evo Ultegra

Føreløpig så er det Vegard, Hannah og Stian som reiser til Gran Canaria den 20-27 April.

cannondale

Blir spennende å se om det blir flere, eller om Vegard og meg må sykle alene i fjella, mens Hannah ligg å soler seg på stranda.

Kjenner jeg oss rett så får vi oss nok en velfortjent kald pils når de herlige sykkel dagene i fjella er over.

 

Styrkeprøven:

Trondheim – Oslo begynner å nerme seg, vi er nødt til å komme oss bort fra spinning sykkelen og ut på landeveien, hva er da bedre enn en uke i varmen! Vi kommer også til å kjøre på en del her i Stavanger området fremover, samt passe på at vi får oss en del langturer!

Vi har også flyttet oss en gruppe frem i rittet, vi er nå påmeldt i 18-20 timers pulja, dette er for å komme oss på hjul tidligere. Da vil vi få flere ryttere bak oss, noe som vil hjelpe oss om noen skulle få problemer, så har de noen de kan henge seg på.

 

Nytt spektakulert prosjekt:

Jeg er i gang med planleggingen av neste års utfordring, det er ganske mye som må på plass for å få denne turen til, men jeg er fast bestemt på å klare det. Distansen er i hovedsak bestemt, så nå pågår jakten på sponsorer og samarbeidspartnere for dette prosjektet.

Uten å gi for mye detaljer, men et par hint vil være: Distanse på mellom 8000 – 9000Km og at det er en historisk rute gjennom 20 land.

Følg med her på Challenge4you.com, for her kommer mer detaljer og info etterhvert! 🙂

Adios!

nn_NONorwegian