Endelig så er vi blitt flere som har meldt seg på, det er lettere sagt enn gjort å få folk med på noe sånn som dette. Jeg var litt bekymra for om det kun var nordlendinger som turte å takke ja, men endelig… en til fra Stord er med! 

Per Daniel Pettersen er påmeldt for å sykle i lag med oss, så nå blir det hardkjør med trening fremover for å komme i den formen en treng å være i.

Per Daniel er etter det jeg veit i god form, sikkert mye bedre form enn hva jeg er, så han har nok et godt utgangspunkt for å trene seg opp til dette. Han snakket også om at han har litt lyst å kjøpe seg ei sykkel rulle som han kan bruke gjennom vinteren for å få mest mulig sykkel trening.

Jeg tror jeg har mistet tallet på hvor mange ganger jeg har mast på Per Daniel nå om å bli med på Styrkeprøven, trodde i perioder han var drittlei av å høre på meg, og kanskje han var det?

Det var en god stund han ikke ville melde seg på uten at en annen kamerat av han meldte seg på, men så var dette midt i eksamens tid for han andre, så da sa Per Daniel i utgangspunktet nei, hva som fikk han til å endre mening veit jeg ikke, kanskje han var lei av maset? Kanskje han har gått å tenkt på hvor kjekt det må være å kunne si en har fullført dette?

Ikke veit jeg, det er ikke så viktig heller, så lenge han har endret mening!

Uansett, så våknet eg opp her i Korea og logget raskt inn på Facebook, der var den en melding fra Per Daniel som sa at han nå var påmeldt Styrkeprøven, samme pulje som oss og at han var med.

Kjenner med en gang at det er litt greit å være flere enn to i et sykkel ritt som dette, da kan en legge opp rittet litt selv, istedenfor å måtte følge andre som en har lyst å henge seg på.

Me er no 5 stk som er påmeldt i lag, er du nysjerrig på hvem som har takket ja og meldt seg på, så bare følg med her, det kommer et innlegg med en liten presentasjon av de forskjellige.

 

[fancygallery id=»challenge4you» album=»per-daniel-pettersen»]

nn_NONorwegian