Vinteren er her, jeg skal snart hjem til Norge, det er ikke alltid nok med den timen eller to på treningsenteret 3-5 dager i uka når man jobber i et yrke som jeg gjør.

I forbindelse med Trondheim – Oslo utfordringen så har jeg investert i litt nytt trenings utstyr. Først og fremst så er det en Tacx Bushido T1980 sykkel rulle for å kunne få trent ekstra mye gjennom vinteren, og med tanke på å bli kjent med den nye sykkelen så er dette ypperlig.

Tacx Bushido er en rulle som er trådløs og da produserer sin egen strøm når du sykler, noe som gjør den svært portabel og lett å ta med uansett hvor du måtte være.

Det følger med en computer som en kan montere på styret, den vil vise alt du treng av informasjon, eksempel vil være: puls, watt, frekvens fart, tid osv.

En ting som er fint med denne rulla er at den er sammenleggbar, så den kan pakkes bort uten problemer.

Skulle jeg ønske det så kan den oppgraderes med en PC pakke som gir mulighet for å sykle etter reelle videoer av løyper rundt i verden. Per i dag så kjøpte jeg uten, etter å ha snakka med en kamerat som har denne, han sa at det var noe som ble brukt første mnd, så ble en mer glad i en film eller fotball underveis.

Har også fått med en ny pulsklokke, denne blir absolutt nødvendig under treningen og det er viktig å få den på plass så tidlig som mulig for å lære meg å trene etter puls. Jeg har kjøpt Garmin 910XT HRM som skal være en bra klokke og har innlagte funksjoner for alt fra svømming, løping, sykling mm.

 

[fancygallery id=»challenge4you» album=»stian-treningsutstyr»]

nn_NONorwegian