Her sitter man da, med en snedig verkende følelse i bein, småkvalm følelse i magen, ør i hode og ikke minst så gnager det i bakenden, dog foreløpig psykisk! Nei, det er ikke etterdønning av ett heftig sykkerlritt, eller trening, det er ikke engang noe fysisk, jeg forklarer følelsen av å akkurat ha meldt oss på Styrkeprøven 2013!

Utklipp fra Styrkeprøven 2013 sin startliste!

Uansett hvor mye vi hadde bestemt oss, så satt ihvertfall jeg litt på gjerdet og skulle «vente litt», det hadde jeg virkelig også tenkt til å gjøre. Før Stian ringte fra Sør-Korea å spurte hvorfor vi ikke bare fikk det overstått. Påståelig som jeg er skulle jeg fortsatt «vente litt»…..tja, det er for meg et mysterium av de sjeldne, men akkurat hvordan den samtalen endte med at «vente litt» ble til «åh faen, vi har virkelig gjort det!» aner jeg faktisk ikke. Jeg skylder på Stian….

Uansett så har dette da resultert at vi begge er påmeldt til Styrkeprøven 2013, og både jeg og Stian kan da si «Step 1: Påmelding til Styrkeprøven 2013 – Check!»

Nå gjenstår bare treninga.  Og trening skal det bli, masse av den må det åsså bli. Spinning, landevei og styrke, nå er det bare å begynne oppkjøringa. Og ny sykkel må vi vel begge investere i, eller hva Stian?

Det å innse at man akkurat har frivillig sagt ja til å sykle 542km på ett døgn, har jeg ingen annen forklaring til enn at, som vi sier i Tromsø, «Vi må vær steike, hakke, pinade toillat!»

Jeg vil publisere noen enkle trengningslogger med jevne mellomrom, samt GPS og turdata der det eksisterer. Og jeg tror nok at så fort Stian er tilbake fra Sør-Korea så vil han begynne med det samme.

Og på toppen av det hele, for å sikre oss selv at vi nå må gjennomføre, så har ingen av oss bestilt avbestillingsforsikring!

Till next time, Vegard out!

 

nn_NONorwegian