Etter ei halv god natt i teltet så våkna me av den varma solo, den beste vekkerklokko som finnest, uansett om da ikkje er behagelig der og då.

Det blei ein tørr frukost med rundstykke uten pålegg før me va på hjul rundt halv 9.

20120621-195943Turen starta fint, me kom oss i banken å fekk tatt ut meir Euro og fekk oss fort noken mil:)

Me sykla litt omvei i dag for å komme oss på hovedveien, så me ikkje kom borti noke tull.

Veien mot Murnau og Garmish-Partenkirshen gjekk veldig bra, det var ein veldig spesiell opplevelse å være omringa av så mange ekstremt høge fjell!

Me blei veldig imponert, fasinert, motivert men spent!!:) Fantastisk natur som kun komme til å bli bedre etterkvart!

Me satte kursen mot Fernpasset som du kommer til etter 3,3 mil oppover alpene fra Garmish! Turen oppover gjekk bra, det gjekk slakt oppover til å begynne med.

Me kom endelig til den Østeriske grensa og var glade for å være ferdig med ein lang men veldig fin tur gjennom Tyskland!

I Østerike så blei me sendt rett til skogs siden veien var motorvei! Jaja, me er så rutinerte på det etterkvart, så me tok da med eit smil, men blei veldig glad når me nerma oss Ehrwald, då kom me nemlig på vanlig vei igjen

Me fortsatte oppover mot Lermoos og Fernpasset, me kjenner antydning til regn å hører tordenet godt, dette var me veldig klar over, det me derimot ikkje var klar over var at den gamle veien me skulle ta over fernpasset var rast sammen på grunn av været i det siste.

Det var ikkje mulig å komme videre med sykler og henger, det fikk også flere sykelister erfare, det ble satt opp transport i måro for å komme forbi dette området. Me har ordna oss ein plass å bu her og er klar for å bli transportert ca 30 minutt med bil i måro!

No ska me dusja, eta litt og ha oss noko godt å drikka.

Det blei ca 9 mil på oss i dag, noko som er 3 mil fra campingen me hadde planlagt! I måro ser me for oss å komme inn i Italia!

Tusen takk for kommentarer og alle som følger med oss

GPS DATA: Seeshaupt – Lermoos

[fancygallery id=»danmark-italia» album=»21-06-12″]

nn_NONorwegian