Responsen på årets rittpåmelding har vert enorm. Team Challenge4you består no av 25 stk som skal sykle fra Kristiansand til Hovden i årets Colorline Setesdal Tour. Me har også ei kjekk gruppe som skal følge oss i bil. Les meir her for å sjå kem som er påmeldt.

Rekordpåmelding
IMG_0543For bare ei uke siden så var me 15-16stk og eg trudde me hadde overgått oss sjøl. Eg trudde aldri at me skulle klare å samle meir enn dette. No sitte me her og er 25 påmeldte, og det er fortsatt folk som ønsker å bli med. Men eg har måtte sei stopp for i år. Det er jo nesten synd når det er så mange som ønsker å bli med oss, men eg tenker at det er bedre at me får et gjennomført et bra og vellykka arrangement i år for denne gruppa, så kan me heller planlegge for ei potensielt større gruppe neste år.

25 syklister og 7 i følgebil er fasiten. Me skal gjere det me kan for at dette blir ein fantastisk tur for gruppa. Me går inn for å ha ein sosial tur der alle skal samla til mål. Det betyr uansett at me ligge i trening fram mot rittet, sånn at me kan klare den potensielt beste tida som gruppa samla kan klare.

Sjekk ut lista på bunn for å sjå kem som blir med på turen vår.

Turer og konkurranser i regi av Challenge4you
DSC_0622For dåke som ikkje heilt veit ka som ligger bak opplegget mitt med Challenge4you, så er det et navn eg kom på i forbindelse med opprettelsen av bloggen som eg ønsker å samle info om alle turene, konkurransene og eventyrene våre.

Eg er fullt klar over at det ikkje blir noken seirer i konkurransene me blir med i. Det at me kan sette oss heftige mål, der det rett og slett er ein prestasjon å fullføre og i tillegg ha ein sosial og god opplevelse er det eg ønsker å oppnå.  Turene som blir arrangert skal vere ein kombinasjon av utfordringer og selfølgelig turer som er kun for kosen sin del.
Les meir om Challenge4you og ka som ligger bak her: Challenge4you

Eg har gode planer og tanker om ka turer som skal bli arrangert i årene som kommer. Det er nok slutt på mine ekstremt lange turer, som den eg gjorde i sommer, men turer som ikkje varer i månedsvis vil bli arrangert.

 • Syklister påmeldt
  1. IMG_0516Jorunn Torland
  2. Morten Bauge Torland
  3. Jørn Innvær Olsen
  4. Aina Westvik
  5. Anne-May Mjånes
  6. Trygve J. Studsvik
  7. Lars Øyvind Alvestad
  8. Kjetil Vatnaland
  9. Ronni Bang-Larssen
  10. Torstein Kristiansen
  11. Kåre Maristad
  12. Inge Kristian Kristiansen
  13. Stian Torland
  14. Tom Wagtskjold
  15. IMG_0540Kjetil Andersen
  16. Daniel Nicolai Hansten
  17. Eirik Beite
  18. Sven Ove Tjessem
  19. Erik Øfstebø
  20. Jan Henrik Vuyk
  21. Rolf Andre Grimsby
  22. Kamilla Åsen
  23. Stener Kjørberg
  24. Øyvind Nernæs
  25. Bjarte Jorud
 • Følgebil
  1. Lillian Kjørberg – Sjåfør
  2. Magnar Torland – Sjåfør
  3. Susanne Øye – Sjåfør
  4. Hege Larsen Vuyk – Sjåfør
  5. Anna Bauge Torland – Film/Foto/Blogg
  6. Marte Bauge Torland – Hjelper/Mat utdeling
  7. Kathrine Kristoffersen – Hjelper/Mat utdeling

 

nn_NONorwegian