Adressen til Styrkeprøven bloggen: Styrkeprøven 2013

Planleggingen og forberedelsene går etter planen for Vegard og meg (Stian).

Me har allerede kjøpt syklene våre og me endte opp med 2 sykler fra Bike Brothers på Forus, Sandnes. Eg snakket med Vegard i kveld og
han sa til meg at han hadde allerede vert hos Bike Brothers og betalt for sykkelen, tatt mål av kroppen, og fikk beskjed at sykkelen skal være klar i morgen.

Eg spurte han rett ut, hvordan såg den ut, er den etter forventningene? Vegard svarte raskt i korte ord: ååååååååå…JA.

Eg er for øyeblikket i Sør Korea og kan nesten ikkje vente med å sjå sykkelen, men eg skal nok ikkje heim før 20 Desember.

For øyeblikket så er me fortsatt kun 2 stk som er med, men me jobber med fleire. Me fikk svar fra ein som er mye bedre trent enn oss, han sa nei fordi han meinte dette ikkje var menneskelig.

Ein utfordring skal det bli, 542Km over ein dag er vell egentlig ikkje menneskelig etter min meining ein gang, men klare det skal eg! Me har meldt oss på i 20-24 timers gruppa, noke som betyr at totalt med pauser så er me nødt til å ha en snittfart på minimum 23Km/t

Les meir om turen og forberedelsene her: Styrkeprøven 2013 (Norwegian site)

Uansett, fortsett å følg med oss, klikk LIKER på facebook siden vår eller abonner på nettsiden vår, så får du oppdateringer etterhvert.

 

nn_NONorwegian