Color Line Setesdal Tour er et sykkelritt som går fra Kristiansand til Hovden. Det er i rett og slett 21 mil med oppoverbakke. Tar vi utfordringen? KLART VI GJØR!

Flere av gjengen fra styrkeprøve gjengen er påmeldt

Vi er nå 5 stk som har meldt oss på sammen, 3 stk. som skal være med på Trondheim – Oslo og 2 stk. som har tatt utfordringen til å bli med oss oppover.

Kristiansand - hovden u hoydemeter

Jeg har lenge snakket om at dette skal være min siste langtur ( tur på mellom 15-20 mil +/- ) før Trondheim – Oslo.

Det ser det forsåvidt ut til å bli også, spørsmålet nå er vell egentlig om jeg vil få noen turer på 20mil før denne turen i det hele tatt.

Sykdommen på vei ut av kroppen, treningen er i gang igjen

Halsbetennelsen min er nettopp begynt å bli bedre og jeg er endelig av pencilinen. Har hatt noen tunge treningsturer som følge av dette, men det kommer seg igjen.

Uansett så er det Kristiansand – Hovden vi har gått for. De deltakerene som er blitt med fra Trondheim – Oslo gjengen er: Jarle Hamre, Kåre Maristad og meg.

Sprekt gjort å ta utfordringen, respekt!

Ellers så vil jeg si det er utrolig sprekt av min kollega Glenn Semsch å bli med. Glenn hadde Nordsjørittet som hovedmål i år, nå blir det Kristiansand – Hovden ( 21 mil ) som blir oppladinga til Nordsjørittet ( 9 mil ).

Siste personen som er med i gjengen er ei venninne som heter Kamilla Åsen, ho har lenge vurdert å forsøke seg på Nordkapp – Lindesnes, men har ikke fått noen med på den turen enda. Sprekt gjort uansett nå å kaste seg på Kristiansand – Hovden.

Test av litt enkel rullekjøring og noe utstyr

Raymond Andre Jensen kommer til å bli me oss i bil, det er ikke lov til å ha følgebil som ligg i feltet, så han vil bare være tilgjengelig noen steder.

Vi kommer også til å teste ut radio sambandet som vi skal bruke mellom noen av rytterne og i tillegg kunne kommunisere med bilen underveis.

Om du er interessert i å lese litt om Styrkeprøven: Trondheim – Oslo prosjektet vårt og deltakerene som er med, klikk her. Ønsker du litt info om de 3 som skal være med på denne turen av den gjengen så klikk på navna deres her: Jarle Hamre, Kåre Maristad og Stian Torland

Fakta om Kristiansand – Hovden:

Dato: 25/05-2013
Distanse: 210Km
Høydemeter: ca 1615

høydemeter

 

Bilde album:

[fancygallery id=»color-line-setesdal-tour» album=»planlegging»]

nn_NONorwegian