Her er et innlegg hvor du vil kunne se mitt nye Kettlebell program som vil virkelig kjøre deg hardt gjennom 40-50 minutt, les også nedover for å se hvordan min treningsuke ser ut om dagen. Her kan en få litt tips, men setter også pris på kommentarer om det er noe jeg burde legge til eller evt. endre.

kettlebell - FeaturedEtter jeg kom hjem til Norge så har jeg kommet godt i gang med treningen, kjører ganske mange treningsøkter i uka og har satt opp et bra kettlebell program som jeg liker å kjøre i tillegg til spinning, sykkel på rulle og gå/jogge turer.

Kettlebell programmet består av en del bein øvelser kombinert med armer, skuldre, core, som en avslutning så har jeg lagt inn en del øvelser på slutten som du skal få kjørt deg en del på mage/rygg core.

 

Link til Kettlebell Programmet jeg har satt sammen: Kettlebell Program

 

Min treningsuke kan se ut som dette:

Mandag:

 • Morgenspinning @ Elixia 45 Minutt
 • Stokkavatnet rundt, rask gange / jogg ( 8.2Km )

Tirsdag:

 • Spinning @ Elixia 40 Minutt
 • Kettlebell @ Home / Elixia ( Egentrening, se program )

Onsdag:

 • Morgenspinning @ Elixia 45 Minutt

Torsdag:

 • Morgen Kettlebell  @ Elixia 40 Minutt
 • Stokkavatnet rundt, rask gange / jogg ( 8,2Km )

Fredag:

 • Morgenspinning @ Elixia 45 Minutt

Lørdag:

 •  Fri

Søndag:

 • Kettlebell @ Home
 • Spasertur

 

Fremover nå så blir det å fortsette med god trening, men det blir for min del i Sør Korea igjen, jeg tar turen til Ulsan igjen for et oppgraderings prosjekt, men har en god plan for trening der nede i tillegg til jobb. Om du ønsker å bruke kettlebell programmet mitt så er det ingenting i veien for det, og om du lurer på noen av øvelsene så er det bare å ta kontakt med meg så skal jeg svare etter beste evne.

Formen min er på vei opp, jeg trener nå feks gjennom kettlebell programmet med en 12Kg Kettlebell istedenfor 8Kg som jeg begynte med. Har klart å kvitte meg med 6 av de Kg jeg hadde bygget på meg etter Korea turen sist og kjenner at det går rett vei.

Har også som noen av dere har fått med dere, lekt litt instruktør på programmet mitt etter jobb i treningsrommet her på jobben, det ble godt mottatt, viss du ser bort fra 2 av 3 karer som var med som sliter med å gå trapper og bevege seg i dag… jeg sier, bare vent til i morgen! Uansett, de likte programmet og er positive til å bli med neste gang også, som blir kommende Mandag, før jeg reiser på Tirsdag.

 

nn_NONorwegian