Ette ei natt med mindre søvn på grunn av noken ganske så irriterande måker som holdt oss våkne store deler av natto så fekk me ein bra start på dagen, me fekk i oss litt god frukost og litt kaffi før me kjøpte oss ein del nøtter, sjokolade å drikka.

stian-sennalandetEtte teltet var pakka sammen så heiv me oss avgårde på sykkelen vel vitande om at detta kom te å bli en dag med oppoverbakke store deler av dagen.

Turen til Skaidi gikk greit siden me følte me hadde friske bein, men seint gikk det siden me hadde motvind og mye oppoverbakke. Me stoppa i Skaidi for påfyll av vatn, litt mat og pålegg så me hadde noke å spisa på underveis.

Turen over Sennalandet startet nett som turen over Skaidi, det blås kraftig motvind å det var en del oppoverbakker hele veien utenom noen flater sånn innimellom. Beina våres har vert veldig fine i heila dag og grunn til at det har gått sakte men sikkert på frem er motvinden.

Me har møtt på en del hyggelige folk i dag, blandt anna noken sykkelista som passerte oss oppover, de var på vei til Alta og inviterte oss til å bo hos de, når me kom te den plassen så fant me ut at 1.8 mil før Alta var litt for tidlig å stoppe, så me dro videre.

Med tanke på trafikken på E6 så har det gått stort sett veldig fint, en del bil til tider, men de fleste inklusive vogntog har holdt god avstand når de har passert oss. Bortsett fra 1 mindre intelligent fyr som skulle på død og liv kjøre forbi en bil som holdt på å kjøre forbi oss, 2 biler og 1 sykkelist i bredden på en smal vei… funker ikkje det, men det gikk bra:)

Me har hatt endel 5 minuttere i dag for å få i oss energi som sjokolade, nøtter og litt brødmat, kjente det veldig godt at det var nødvendig.

Gleder oss til å sette i gang i måro og, me har ikkje satt oss et mål for måro dagen enda, men ser for oss at me vil prøva å få en del mil på baken da også.

I skrivende stund så ligg me på hotell rommet vårt i Alta, nermeste camping er 8Km tilbake….. UAKTUELT.

Etter å ha sjekka GPS data i dag så viser den at me har 11 Mil i dag, gjennomsnitt fart på sykkelen:15,2

I dag har eg valgt å bruke Garmin sin nettside for den utfyllende GPS Dataen, klikk på linken under kartet, når du kommer inn på garmin siden så klikker du på metrisk helt oppe til høyre.

Klikk på linken her for detaljert GPS Data: Olderfjord – Alta

 

[fancygallery id=»nordkapp-lindesnes» album=»02-07-11″]

nn_NONorwegian