Etter en veldig vellykka tur i fjor der min bror Morten og meg gav kvarandre ein utfordring og bestemte oss for å sykle Norge på langs eller som noken ville sagt, Nordkapp – Lindesnes.

stian-og-morten-kvenangsfjellet

For å lese mer om denna turen så ta gjerne en tur inn på: Team Torland å les om våras fantastiske opplevelse fra 1 Juli til 18 Juli 2011.

Etter en lengre arbeidstur på 3 mnd til Brasil og en god periode heima så har eg tenkt en del på om eg skal hive meg på et nytt prosjekt.

Er vell ingen tvil om at formen har dalt noke kraftig etter en lengre tur i Brasil og mindre trening etter eg kom heim derfra, så er ganske motiverende å tenke tilbake på hvordan formen var etter sist tur.

Prøver per. i dag å få utfordra en eller annen som gidd å ta denne turen med meg. Tankene som slår meg er en tur der en starter på Hirtshals og sykler videre til enten et sted i Italia eller evt. langs Franske riviera og nedover Spanske kysten.

Håper eg får med meg noen, så skal hvertfall eg ha motivasjonen min på plass!

nn_NONorwegian