I dag har me vell hatt da som en kan kalla ein ubrukelige, men heldige dag!

Me starta med å pakka ned baggene og teltet, me tenkte og en del på dette med felgen til Morten, for den var på randen til å kollapse, en del spiler var borte og veldig mange var lause.

sykkel-uten-felgMe kom oss bort på G-Sporten på Nesna, der var de hyggelige og prøvde å hjelpe så godt de kunne, men de hadde desverre ikkje felg til Morten.

Den han har nå er ubrukelige siden en del spiler er røket og veldig mange er løse, faren er jo at den kollapser.

Etter en del telefoner til sykkelbutikker rundtom så viste det seg at eneste som kunne kanskje hjelpe oss i dag var en butikk i Mosjøen.

Me trilla syklene ombord på ferga til Levang som me måtte ha tatt uansett, og siden dette var eneste butikk som kunne hjelpe oss i helgen så måtte me komme oss dit.

Heldigvis så var det en lastebil sjåfør ombord som skulle til Mosjøen, han var behjelpelige og tok oss og syklene med de 5 mila mot Mosjøen.

Når han slapp oss av utenfor sykkelbutikken så tok de hand om felgen og fikk flytta over dekk og drivverk til nye felgen ( brukt ). Me fekk dette montert på sykkelen og begynte å sykle sørover E6.

I dag har det vert en kraftig motvind og me bestemte oss tidlig for å bare sykle noen få noen mil, sånn at me hvertfall har flytta oss litt idag. Går vell nesten under definisjonen en kvile dag, bortsett fra at det var harde 5 mil i motvinden.

Når me var ca 1.6 mil fra campingen så møtte me på en som hadde starta å gå fra Lindesnes 20 mai, han hadde med seg henger som var festet rundt livet hans. Han gikk for en sak som skulle hjelpe tidligere alkoholikere.

Etter det stoppa me å spiste en kebab pizza på en liten kro som var der, før me fortsatte mot campingen.

Når me ankom campingen så fikk me oss ei hytte på et koselig område langs elva, heilt grei hytte, fin utsikt, så får me vell inrømme at ho i resepsjonen ( trur det var dattera til eieren ) ikkje var heilt feil ho heller.

Nå har me nett grilla litt, hatt oss en kopp kaffe og sitt å slapper av og nyte ei kald ei.

I måro er me usikker på hvor langt me skal, me har litt lyst å nå Grong, men det kommer an på vær og vind. Bare for å få det frem, me sitt fortsatt i sola å slapper av.

Her er GPS Data fra dagens korte etappe: Mosjøen – Svenningdal

 

[fancygallery id=»nordkapp-lindesnes» album=»09-07-11″]

nn_NONorwegian