Som en del av opptreningen for å styrke psyken og selfølgelig det fysiske, så valgte jeg å melde meg på Sesilåmi i år. Oppladingen min til dette har vert 7 uker offshore med alt annet enn skitrening. Nervøs før lørdagens Sesilåmi??? Ja du kan si det sånn.

Sesilåmi nermer seg veldig, jeg er nettopp kommet vekk fra 7 uker på jobbreise, stort sett offshore. Første jeg gjør er å får med meg Dixie Chicks konserten i Spektrum, lurt? Kan diskuteres, men kjekt var det!

Vel hjemme igjen så har jeg begynt å tenke på Sesilåmi. Jeg må innrømme at jeg aldri har vert så nervøs og spent før. Det er noe med det når du faktisk ikke har hatt antydninger til forberedelser på den sporten du skal begi deg ut på.

Hør mine tanker om Sesilåmi 2014 (Video)

Jeg klarer alikevell ikke å la vere å glede meg. Jeg håper virkelig at det ikke blir lagt om til den litt kortere løypa, for det er ikke det jeg ønsker. Jeg har motivert meg og meldt meg på for å ta utfordringen i fjellet, ikke for selve konkuransen. Stiller til start gjør jeg uansett, tungt, vondt og alt blir det nok, men jeg SKAL i mål!

Se link til løypa inklusive høydeprofil her: Klikk her

Følg med i fortsettelsen frem mot turen i sommer!

 

nn_NONorwegian