Utstyret og planleggingen begynner å komme på plass, vi har begge kjøpt inn sykler og hengere til å hjelpe oss og bagasjen vår gjennom Norge.

Eneste som gjenstår nå i det siste er egentlig å komme igang med treningen igjen, jeg har akkurat kommet hjem til Norge etter jobb reise i Brasil og Thailand, Morten sin sykkel er inne på reparasjon for å rette opp felgen, min sykkel har jeg akkurat kjøpt og må hente den i butikken. Det meste av utstyret vårt blir kjøpt hos Intersport ( Sykkel og sport ) på Heiane, Stord.

Vi kommer selfølgelig til å lage oss ei komplett detaljert utstyrsliste og det vil nok fjernes og legges til forskjellig i den etterhvert, håper på å kunne få vekta på bagasjen så langt ned som mulig. Hoved utstyret som vi har valgt til nå kan du se nedenfor her:

 

 

nakamura-fusion-70-google-chrome_2011-06-09_11-13-35Morten’s utstyr:

Sykkel: Nakamura Fusion 70
Henger: BOB Yak

 

 

 

nakamura-nitro-7-0-google-chrome_2011-06-09_11-14-09Stian’s utstyr:

Sykkel: Nakamura Nitro 7.0
Henger: BOB Yak

 

 

 

img_0048Sykkel hengerene:

Merke: BOB Yak
Vekt: ca 5Kg
Maksvekt: 32Kg
Kapasitet: 92 Liter

 

 

 

 

Ellers så kan vi ikke få sagt hvor klar vi begynner å bli, det har vert snakk om denne turen nå siden i fjor sommer og det skal bli godt å kunne komme i gang å utføre det :)

100% planlagt rute er ikke lagt enda, men jeg har snakket litt med folk som har tatt denne turen tidligere og ei som heter Kristin som fullførte denne turen i går ( 8/6-11 ). Har vert veldig kjekt å følge med å se hvordan det har gått, og det hjelper veldig på planleggingen å kunne bruke andre sine erfaringer :) Om andre er interessert i å lese om hennes tur så finner du blogg postene hennes på www.pulsblogg.no

Reisen vår opp til Nordkapp begynner 30 Juni fra Stavanger, da tar vi SAS opp til Tromsø for så at vi hiver oss ombord på Hurtigruta derfra til Honningsvåg, vi begynner å sykle 1 Juli fra Nordkapp platået og kommer for det meste til å bo i telt, men ser for meg at noen netter i en hytte eller hotell må vi kunne unne oss.

Syklene og store deler av utstyret kommer vi til å sende med Hurtigruten fra Bergen i forkant sånn at dette er klar når vi kommer opp, fordelen med dette er at vi risikerer ikke skader på syklene i samme grad som om vi hadde pakket de ned og sendt det med flyet. Siden vi ikke har noe koffert som er tilpasset sykler så fant vi ut at dette var den beste løsningen for oss. :)

Vi kommer til å blogge her stort sett hver dag, så sant som det er mulig. Vi kommer til å bruke en mini pc ( 10″ skjerm ) og for å kunne dokumentere turen og dags etappene enda bedre så kommer vi til å bruke en Garmin Edge 800 som gjør at dere kan se kart over hvor vi er, og for den som måtte være enda mer interessert så kan en se detaljer som høyde metre, stignings prosent, gjennomsnittsfart, distanse osv. Alt dette vil vi få lagt med i blogg postene. :) I tillegg så har vi selfølgelig med både kompakt kamera for bilder mens vi sykler, men også speil refleks for å kunne ta så mye fine bilder som mulig :)

Håper dere følger med oss på turen, å feel free te å legga igjen kommentarer, det er alltid kjekt å lese og jeg ser for meg at underveis så kan det bli en slags nødvendig motivasjon :)

Helsing Morten og Stian :)

 

[fancygallery id=»nordkapp-lindesnes» album=»09-06-11″]

nn_NONorwegian