Eg har aldri vert den som må sykle et sykkelritt for å vinne. For meg så handler det mykje om det sosiale, det å få med meg folk og at folk skal ha det kjekt sammen. Det betyr faktisk så mykje for meg at det nesten kan bli sånn at eg ikkje klarer å slappe av selv.

Team Challenge4youTidligere år me har sykla Kristiansand-Hovden, så har me samla ein gjeng med forhåpninger om å klara best mulig tid. Me har hatt veldig forskjellige forutsetninger og treningsgrunnlag når me har starta, noko som har resultert i splitta gruppe til mål. Det er det slutt på i år. No blir det et samla mål, et mål som rett og slett er at alle skal samarbeide om å komme til mål sammen. Det målet vil uten tvil gjere at me oppnår det eg ønsker, rett og slett ein sosial og kjekk tur sammen. Her handler det om at om at viss noken er sterkare enn andre, så skal dei bidra til at det blir ein bedre opplevelse og lettere tur for de som evt. skulle slite litt meir.

Det ser ut til å bli et rekordår for deltakelse gjennom Challenge4you. Me er i skrivende stund 16 påmeldte syklister og har fleire på gang. Me har et opplegg som skal gjere det så enkelt som mulig for deltakerne. Transport, overnatting, mat, følgebil, dokumentering i form av bilder og film, blant annet er på plass.

IMG_0524

I år er det fleire i gruppa som tar dette som ein ekstrem utfordring. Folk kaller de gjerne galne og andre kjekke ord. Ka som er galt med å vere litt gal, sette seg et mål der det ikkje handler om å vinne, men at det rett og slett er ein prestasjon å fullføre? Eg elske tanken på at eg kan bidra i form av å dra med meg folk i sosial trening gjennom joggeturer, fjellturer, spinning, styrke og flotte sykkelturer når været blir bedre. Tenk at eg kan komme i bedre form av å ha det kjekt med venner?

Ønsker du å bli med oss så er det bare å ta kontakt med meg, Stian Torland. Det er enda plass, men me har satt ein frist til fredag på grunn av transport, overnatting og klesbestilling, for me sykle jo selfølgelig i like drakter!

nn_NONorwegian