Endelig !!! Me er framme, i dag tidlig våkna me opp i hytta hos familien Gran på Lindesnes, utrulig godt å få en kveld på hytta deres i går med nydelig taco og veldig hyggelig selskap.

stian-morten-lindesnesEtter en god frukost i dag og litt kaffi så fikk me på oss de halv våte sykkel klerna og gjor klar syklene for de siste få Km som gjensto.

Etter noken få oppoverbakker så var det ikkje lenge igjen til me var ute på fyret, camping biler og forbi passerende smilte stort og noen fløyta og viste tommel opp, folk begynte å forstå kor me kom fra, Norske flagget har vert festa bak på hengeren store deler av Norges land.

Når me kom ned til parkeringsplassen med fyret så sto velkomst komiteen bestående av Mamma, Pappa, Bestemor og Bestefar klar med kameraet, Norsk flagg og noen velfortjente gode klemmer.

Me fekk tatt en del bilder der nede før me tok med oss syklene opp til fyret for å få tatt noen bilder der.

Eg og Morten fekk skrevet i boka der, i tillegg til at fyrvokteren spurte om me kunne sende de noen bilder av oss og en mail med info om turen, de hadde lyst å legge dette ut på nettsiden sin, det skal me få gjort i løpet av kvelden.

Me gikk ned igjen og fikk tatt noken nye bilder langs skiltet som peiker mot Nordkapp. Det var også noen som spurte oss om me hadde vert på radio når me passerte Støren, for de kjente igjen stemmen til Morten, det kunne jo me bekrefte smilende.

Fått mange hyggelige gratulasjoner på sms, facebook og på bloggen vår, antallet besøkstreff har vert enormt i forhold til det me antok på førehand.

No sitt me i campingbilen med Mamma og Pappa, Bestemor å Bestefar følger i campingbil bak, me har satt kursen mot Sandnes Camping i Mandal, der vil me bu med de i natt før me sette kursen med tog til Stavanger i morgen.

Me har nett fått telefon fra Bladet Sunnhordland og begge har fått snakka med de, i tillegg til at me sendte noken bilder.

lindesnes-nordkappTuren i alt har vert heilt fantastisk, me har opplevd veldig masse forskjellig og har vert ekstremt heldige med været. Me kan vell sei at me har hatt rundt 3 dager med regn, ellers så har det vert stort sett sol og veldig bra vær.

Kroppen til begge to har fungert etter forholda veldig bra, me har jo ikkje hatt noken veldig gode opptrening til turen, men har vert i brukende fysisk form.

Eg har slitt litt med venstre kneet i Nord Norge, men etterhvert som det blei varmere i været så har det bedra seg. Ellers så har me hatt hver sin knirkende akilles, men den og har bedra seg.

Me har truffe veldig mange hyggelige folk, setter utrolig pris på de som har tatt oss inn i varmen og latt oss få overnatte, alt fra hytter, hus til sofa i resepsjonen på camping plassen.

Dagene har vert lange, men me føler me har vert veldig bevisst på målene me har satt oss hver dag, uansett om me har blitt frastjålen ting, punktert 2 ganger samme dag osv. så sykla me til midnatt om me måtte det for å nå målet den dagen.

Syklene har fungert forholdsvis bra, litt skuffa over bakfelgen til Morten, Eg har klart å slitt ut 2 dekk og sist men ikkje minst… ringeklokko på sykkelen virke ikkje i regn, hehe, me skal vell overleve det.

No ser me frem til å komme på campingplassen, nyte en bedre middag og slappe av i lag med vår fantastiske familie.

Tusen takk til alle som har fulgt oss og kommentert på blogg, facebook og tekstmeldinger, det har vert en stor motivasjonsfaktor!

Takk for oss og god sommer!

[fancygallery id=»nordkapp-lindesnes» album=»19-07-11″]

nn_NONorwegian