I dag veit eg rett å slett ikkje kor eg ska begynna. Me har hatt ein ufattelig lang dag, blanda med veldig masse som har skjedd.

Me fekk først to øveraskande telefona fra både Radio Sunnhordland og NRK Hordaland Radio, de ville ringe oss i morgen tidlig for å lage en liten program snutt. Me såg forresten og at Bladet Sunnhordland hadde lagt ut ei side om oss i dag, det var kjekk lesning.

forste-punkteringMe fekk i oss en liten frukost før me begynte å sykla mot Stjørdal, etter ca 8Km så sykla me noen Km feil vei og måtte tilbake pga. motorvei. Beina føltes ganske fine, så det var ikkje så domt som det hørtes ut.

Etter 2.5 Mil av dagens etappe så begynte regnet å komme ganske kraftig, me stoppa under ei bro og fekk på oss regn klede før me fortsatte mot Stjørdal.

Me hadde ikkje sykla mange hundre metrene før eg spurte Morten om ikkje eg hadde veldig lite luft i bak dekket, her viste det seg at me hadde fått turens første punktering.

me fekk skifta slange å etter ei stund og litt fikling med dekket så fekk me bort kastet som var i dekket.

Etter ca 1 mil til så spurte eg igjen om ikkje eg hadde veldig lite luft i dekket, da kjente eg at det begynte å seile litt bak, me fikk stoppa opp og det var bare 1.3 mil igjen til Stjørdal, me fant ut at det ikkje bare hadde vert hull i slangen, men at det var et lite hull i dekket også, noe som gjor at det ble fort hull i denne slangen også.

Maxi Taxien kom og fikk kjørt oss denne mila inn til Stjørdal hvor me fikk veldig god service hos Moksnes Sport, det tok ikkje mer enn 2 minutt etter me var kommet inn i butikken før de satt i gang å skifte dekk og slange for oss.

Etter at jobben var utført så dro me litt lenger inn i sentrum for å få i oss litt mat på en kafe, me satt syklene fra oss så me hadde delvis utsikt til de.

Etter 15 minutt med spising så kom me ut igjen, der oppdaga eg at det var noe som manglet….. Av alle ting i heile verden, så stjele folk hjelmen min…. HJELMEN MIN!!! Me spurte de som satt ute å spiste på kafeen, de hadde ikkje lagt merke til noe.

Me dro rett bort på de forskjellige sports forretningene, men de hadde ikkje rett størrelse på hjelm, til og med ikkje når me kom inn til Trondheim på G-Sport forretningen der.

Akkurat dette med hjelmen er bare så domt at me ikkje har klart å irritere oss over det, me har mest ledd av at der står det utstyr for over 30000 så tar de hjelmen….

Turen fra Trondheim til Heimdal gikk veldig fint, laaaang bratt, men veldig slakk stigning gjorde ingenting for 2 brødre med friske bein.

Etter et lite måltid der så fortsatte me turen i pøs regn mot Støren, me hadde virkelig bestemt oss for den i dag siden me skal til Folldal i morgen.

Veiene mot Støren var veldig fine, det var sykkelsti 90% av veien og det var veldig flatt, eineste negative var regnet, men det tenke me ikkje så veldig på.

Nå ligg me på ein drav skjeten camping, etter kveldens dusj her så har me bestemt at me skippe dusjen i morgen tidlig siden me ikkje ser for oss en dusj til med sneiper på gulvet og gjennomgående gammel fiskelukt. Samme med felles kjøkkenet, der valgte me å bare styre unna.

Klokka var ca 11:55 når me var fremme i kveld og me ligg no i teltet, hører på regnet, skriver blogg og har oss ei vel fortjent kald ei.

 

GPS Data for dagens oppdelte etapper er under her, klikk på linken og husk å klikke på vis metrisk oppe til høyre.

Levanger – Stjørdal
Stjørdal – Støren

[fancygallery id=»nordkapp-lindesnes» album=»12-07-11″]

nn_NONorwegian