Etter en koslig kveld i går med grilling så hadde me ei grei natt, bortsett fra at me hørte fugler snorka når me våkna noken ganga på natto, det gjekk uansett greit siden me sov til rundt halv 9.

DSC00405Når me kom oss på hjul i dag så var været ganske bra, me starta me kort sykkel skjorte og bukse begge to.

Dagen begynte med litt oppoverbakker somme var fullt klar over at ville komme, etter et besøk i alle “Hausen” plassene i Tyskland så fant me fort ut at kartet vårt må vere litt utdatert siden me plutslig havna på ein motorvei.

Me snudde fort og la om ruta etter kartet på min kjære IPHONE. Ruta såg greit ut på telefonen, me såg me måtte øve en haug, og veien var merka som gul, noko som normalt ville tilsei at me skulle ver på ein asfaltert vei.

Den gang ei, me endte til skogs og langt til skogs, eg trur folk skal slita for å finna dei veiane me har klart å forvilla oss inn på… bare sjå bildene.

Eg er blitt veldig vant med kommentarene til Anna:  “Stiiian, nok bilde av meg i skogen no….” “ Eg gidd ikkje smila no altso”…

Etter me runda toppen på skogen og engene som var der så fekk me ein utrolig utsikt. Me kom ned til noken små plasser der me sykla på veier som var fantastiske, store enger på sidene og sola steikte som bare det og det gikk ikkje lange tida før Anna sykla i singlet.

Me kom oss på en liten kafe i en mindre by på veien, der fekk me hjelp av en hyggelig mann som spiste lunsj med dattera, han viste oss litt på kartet kor det gikk an å sykle og han snakka med campingen for oss.

Me sykla videre mot Erfurt og hadde en grei fart og strake veien som det var så gjekk det ikkje lange tida før me kom fram.

Etter Erfurt derimot så kom me til en plass som heite Arnstadt, derfra så stolte me på tyskerane sine sykkelstier, eg seie bare ein ting…….. ALDRI STOL PÅ EIN TYSKER SINE SYKKELSTIAR!!!!  hehe

DSC00410Sjå bildene og du vil forstå.

Når me endelig kom oss inn på normale veier igjen så gjekk det greit inn mot Ilmenau kor me no sover på et hostel, her har me endelig fått tilgang til internett og kan oppdatere dåke om dei siste dagene.

Eg må bare sei at me har hatt ein fantastisk dag på sykkel, tross skogsveier og stiene, turen i dag har vert ein opplevelse uten like og været har vert heilt fantastisk, me har faktisk skille etter hjelmene sine stropper!

I måro ska me prøva å få oss enda ein god etappe, så kos dåke masse med lesningo, så håpe me det er internett i måro også.

God natt folkens!!!

 

[fancygallery id=»danmark-italia» album=»17-06-12″]

nn_NONorwegian