Har du noen gang vert i tvil om våre turer og eventyr? Det har absolutt jeg. Aldri i tvil på gjennomføringsevne, men det er en økonomisk faktor som spiller inn. Det var noen mnd. i forkant av min kommende tur der jeg ikke annonserte det til noen flere enn nødvendig. Jeg måtte gjøre det sånn før jeg fikk bekreftet at det økonomiske gikk i orden. Nå blir det tur, min ultimate utfordring og eventyr skal gjennomføres, ca 10000km gjennom 20 land fra Grense Jakobselv i nord til Svartehavet i sør vil bli en opplevelse for livet, en utfordring uten like.

Forandret livsstil, fra mange festligheter til å bli en «eventyrer»!
Mange var nok usikre på Morten og meg når vi begynte å snakke høyt om Nordkapp-Lindesnes turen som vi planla til 2011. Mange hadde truen, eller de sa hvertfall så, men jeg tror vi  også motbeviste og overasket mange da vi fullførte den turen, og i hvertfall på såpass kort tid. Uansett så ble det en opplevelse som gav mersmak.

Morten og Stian i LindesnesMorten på vei fra Nordkapp til OlderfjordStian ser utover SennalandetMorten på vei mot SørstraumenStian ved Gildetun på KvænangenStian på vei mot NordkjosbotnenFlesnesMorten i LofotenHelgelandskystenGrillhytte ved ØrnesPå vei oppover etter ØrnesPå vei over fjellet mot NesnaProblem med felgEndelig TrøndelagCafe besøkCamping i LevangerFørste punktering for StianHyttebesøk i FolldalKommer inn i Hedmark FylkeRingebufjelletPå vei opp på RingebufjelletHjort nær oss i ØyerPå vei mot GjøvikKlatring over fjellet fra Notodden mot BøLindesnes kommune, snart fremmeI mål i LindesnesKvænangsfjellet

Sykle til syden
Ikke fullt så mange var overasket da jeg la ut på Danmark-Italia i 2012 og fikk med søsteren min, Anna. Vi fikk oss en fantastisk tur gjennom Europa på sykkel. Mange store opplevelser, men selfølgelig også en del utfordringer underveis og noen veldig tunge dager. Alt i alt så blir de positive opplevelsene enda større og til og med de litt tyngre delene blir sett på som en viktig erfaring i livet og en ser tilbake på det med et smil og tenker… Jeg kom gjennom det, jeg fullførte, jeg syklet til syden!

Anna på vei mot AlpeneAnna ombord på The Andrea JensenKaldt og vått, LUNSJ!Hotell i KristiansandAnna fikk blåmerke første dagNydelig sted i DanmarkStian slapper av før vi drar videre i TysklandFantastisk Italiensk resturantProblem med felgSkogsveiUt av HamburgGod StemningKoselig ved camping i TysklandTyske fine veierAldri stol på en tysk sykkelstiVask av sykkelAnna ser utover elva DonauFine sykkelstierPå vi oppover i ØsterrikeItalia here we come! :)Fantastisk på tur i ItaliaTegnstiftkastere også i ItaliaItaliaPisaThe Andrea JensenStian stuper ut fra The Andrea Jensen

Vil The Iron Curtain Trail være gjennomførbart? Vil det gå økonomisk og tidsmessig?
Usikker på om folk har vert i tvil på min kommende tur? Jeg må innrømme at jeg har hatt mine tvil på mine muligheter til å realisere «The Iron Curtan Trail 2014». Jeg er ikke i tvil nå og har ikke vert i tvil det siste året, men før jeg fikk ordnet det økonomiske og fri fra jobben så var det ganske få personer jeg snakket om denne turen med.

Jeg har aldri vert i tvil om det fysiske ved turen, jeg veit at jeg kommer i form, jeg veit at jeg fullfører dette om jeg setter i gang… Men den faktoren som kommer i form av at dette skal ta 4mnd har gjort dette til en utfordring. Det økonomiske er vell den vanskeligste delen ved heile turen.

Billetter og transport i boks!
bekreftelseUansett, nå er ting i boks, flybilletten til Kirkenes er bestillt til Fredag 30 Mai, planlagt start dato er 1 Juni som er to dager etter.

Så gjenstår det å se om jeg har ro i ræven til å bruke en dag og to der oppe på å dobbelsjekke alt utstyr og slike ting.

Tar dere som bedrift eller privatpersoner en utfordring fra meg? Jeg kan love dere en opplevelse for livet, en dere aldri vil glemme!
aftenbladet-forsideJeg har lyst å utfordre dere til å bli med meg på noen etapper. Jobber du i en bedrift, kanskje dere har lyst på en utfordring? Hva med å si at bedriften som helhet skal sykle hele Jernteppet i løpet av 4 mnd? Dele gjengen inn i grupper og ta etappe for etappe. Jeg vil selfølgelig ta del i organiseringen og kunne tilpasse for at dette skal gå bra.

Tenk på det og ta kontakt, vi ordner uten problemer en presentasjon av turen til bedriften deres. Tenk på reklame og profileringsmulighetene dere vil få i form av en tur eller opplegg som dette!

Jeg gleder meg noe vanvittig, det skal bli helt rått å komme i gang, litt skremmende, men veldig gøy! Turen skal filmes og jeg jobber med å få tak i noen som kan ta tak i redigeringen av det ferdige produktet.

Følg med videre, klikk LIKE på facebooksiden for å sikre deg at du får oppdateringer ved nye innlegg.

nn_NONorwegian