Me våkna opp i fantastiske Hamburg når vekker klokko te Anna ringte ca 06:50, ho like det å setta den på 10 minutt før, for ho er veldig avhengig av å kunna slumra «litt».

DSC00386Etter litt slumring her og der blei me fint enige om at 08:00 va et fint tidspunkt, sånn at me va på sykkelen 09:00. Klart me angre på detta når kvelden komme, men la gå.

Turen gjennom Hamburg sentrum og i utkanten av Hamburg var en nytelse, masse fint å sjå på og veldig masse folk blant anna!

Me la fort merke til at kartet me har over Tyskland dekker absolutt et alt for stort område, heile Tyskland på et kart, det vil sei veldig lite
detaljert.

Turen i dag har som tidligere ført oss inn i små byggefelt, landsbyer og i dag ein skogsvei, ja da er faktisk bokstavelig talt!!! Masse høge trær, grus vei som gjekk over til mold og sand som gjor det umulig å sykle.

Anna fekk seg en liten uskyldig velt når ho hadde en fart på ca 0.5 Km/t, det gikk fint denne gangen og viss en ser bort fra humøret når me såg at me var midt i skogen!

Etter skogsturen vår så har egentlig turen i dag gått veldig fint, me gikk over til å safe litt når det gjaldt veivalg og kom inn på litt større veier, siden me hadde planer om en god distanse i dag.

Når me kom oss inn på B4 som eine veien heitte så gikk det radig, me hadde lett en fart mellom 20-30 Km/t på denne strekninga! Me runda 13.5 mil og såg et skilt til en camping, me diskuterte litt fram og tilbake og blei enige om å sjekke den ut, for så å ta en bra dag i måro også.

IMG_0089

Eg seie bare ein ting!!!! Forestill deg goe gamle svenske «Mio min Mio» filmen, øve bruo der allt blei til stein osv…

Denna campen minna om det, stein statuer av fugler, håve til folk som kikker over gamle campingvogner som ser ut til å ha stått der i 25 år, toaletter, dusjer som en gjerne styrer under så lenge en kan, sånn var den campingen.

Me hadde betalt, pakka opp teltet, skulle til å sette opp teltet før me blei enige om at det blikket begge hadde no viste at ingen av oss hadde lyst til å bo der, me va sikker på at det ville vert vår siste natt!

Etter raske 2 mil videre på sykkelen så kom me til Gifhorn der me fant ein ny bedre camping, der har me slått oss til ro no og er klar for ei god natt søvn etter ein bedre dusj og et godt måltid!

Etappen i dag har blitt på ca 15.6 Mil, noko me er veldig fornøyd med!

Me ser for oss ein god etappe i måro også og satser på å finne en camping med internett igjen så me får lagt ut her!

God natt og sov godt folkens, snakkes plutslig!

GPS DATA: Hamburg – Gifhorn

[fancygallery id=»danmark-italia» album=»14-06-12″]

nn_NONorwegian