I går kveld så fekk me virkelig kost oss på Campingen i Holderslev, me fekk snakka med familie og venner på skype og telefon mens me hadde oss noko godt i glasset og litt mat! 

DSC00344Siden det blei litt lite søvn etter ei natt der eg tydligvis har løyst mange verdensproblem i søvne, samt plaga med litt snorking så lot eg Anna få sova litt lenger mens eg gjekk ut og begynte å planlegge dagens rute mot og inn i Tyskland.

Me kom oss på hjul rundt 11:15 og satt i gang med en ganske god fart mot tyske grensa, me kjenner godt at me har sykla en del, men etter 1-3 Km så løsner beina opp kvar gang, me trør som noken galninger og har i gode perioder en fart på mellom 20-30 Km/t på flatene

Veien mot tyske grensa er ganske grei, me kommer for første gang på turen i syns kontakt me sjøen, det er absolutt noko me liker!  Me har og passert svære jorder og enger der graset viser preg av sterk vind i landet!

Ellers så er veiene som det vanlige i Danmark, lange sletter, litt flatt, en del slakt oppover og litt nedover:)

Eg satte kamera på etter siste måltidet i Danmark, me gleda oss stort til å passera tyske grensa, me var ganske intetanende når det gjaldt grenseovergangen, er det toll, er det pass kontroll eller er det sånn som me spøka om, bevepna vakter?

Konklusjonen blei at me sykla ned mot sjøen, kjente en god dunst av ØL, å joda, me er i Tyskland, endelig!

Turen i Tyskland i dag har vert super, stort sett veldig gode sykkelveier, me har holdt et godt tempo, men også tatt oss tid til pauser for litt mat

I dag har me stolt litt på den ruta eg hadde lagt opp i dag tidlig, der me virkelig skulle prøve oss på noken snarveier, dette enda med noken fantastiske opplevelser med alt fra små bygder, ranch med hester, gardstund og mye fin natur og ting å sjå på!

Mange høydepunkt i dag, men nedturen kom når eg hørre Anna rope på meg og seie at det ser ut til å ver vibrasjon i dekket, det viser seg raskt at det er ei spile på hjulet som er knekka…

Lite å gjer med i dag, så me kjøre på de siste 2.5 milene mot Rendsburg, ca 20 minutt etter så hørre begge et godt smell…. Spile nr 2 røyk på felgen til Anna.

Me konkluderer med at siden det ikkje er camping i Rendsburg så tar me inn på Hotell for så å få fiksa felgen til Anna i morgen hos en sykkel foretning.

DSC00367Når me endelig kommer inn i Rendsburg så treff me på noken svensker som er på seilas fra Sverige til Italia med familien. Etter dette sykler me mot hotellet og ender opp med å stå fast under noke parasoll lignende tak når dagens første men ekstreme regnbye kommer!

Etter en stund så er me fremme på hotellet og kommer inn, der viser det seg at leiligheten!!!! me har leid for natta er mye større enn leiligheten min i Stavanger og me ser virkelig frem til et par gode dusjer, litt god mat og ei veldig god natt søvn!

Etter me har fått dusja oss litt og stesja oss litt opp så går me ut en tur på ein Italiensk resturant, litt forsmak på ka me har i vente! Me fekk oss ein fantastiske Lasagne i ein veldig koselig resturant!

No er me tilbake på hotellet og er klar for seng, håpe dåke like å følga med oss, me setter hvertfall veldig stor pris på alle som kommenterer og leser bloggen vår!

God natt og sov godt, helsing oss to som ikkje heilt har svitsja fra Dansk til Tysk enda!

GPS DATA: Haderslev – Rendsburg

[fancygallery id=»danmark-italia» album=»12-06-12″]

nn_NONorwegian