Etter en test tur i går på 20Km i lag med Kåre Maristad og ei god natt i sengen, så våknet jeg i dag og var klar til turen mot Kristiansand. Guttene skal på tur, vi skal sykle Color Line Setesdal Tour fra Kristiansand til Hovden. VI PRØVER LIVE TRACKING!

DSC_0004Raymond og Ruben var tidlig på plass i leiligheten min i Sandnes. Kåre kom på plass og vi dro en tur og fikk gjort noen ærend før vi henta Glenn og hans utstyr.

Hjemme igjen hos meg så fikk vi gjort alt klart. Da er det bare å vente på vår gode venn Jarle som heldigvis hadde fått de nye felgene sine i dag.

Tok ikke lange tiden fra han kom til vi hadde fått pakket i bilen og lagt oss på hjul i retning Kristiansand. Stopper raskt i Ålgård og fyller diesel og plukker opp Kamilla som er siste person som skal være med.

Turen mot Kristiansand gikk fint. God musikk på anlegget når jeg og Jarle informerer Raymond og Ruben om hvordan opplegget blir i morgen. Vi har litt planer om å få kjørt dette som en slags test til Trondheim – Oslo. Korte stopp, kun for fylle opp lommene og skifte flasker.

DSC_0025På plass i Kristiansand så treffer vi kjentsfolk med en gang, en kamerat av Jarle og noen folk fra Eni Norge. Vi henter raskt startnr’ene og kom oss mot luksus hotellet vårt, Budget Hotel Kristiansand 🙂

Vi bestiller raskt noe pizza fra Peppes og begynner å gjere klar syklene og alt utstyret. Jarle fikk noe problem med giret, men fikk fiksa opp i det til en viss grad.

No ligg vi på suiten vår, Glenn, Raymond og meg i køyseng og Ruben i gjeste senga. Hvordan det er på det andre rommet har jeg ingen aning om 🙂

Følg med oss på nettsiden i morgen, vi forsøker med Live Tracking, klikk her for å følge med oss opp mot Hovden

Nytt blogg innlegg kommer på ettermiddag/kveld i morgen.

Bilde Album:

[fancygallery id=»color-line-setesdal-tour» album=»paa-vei-ned»]

nn_NONorwegian