For en herlig morgen å våkne opp til. Fint vær ute, fantastisk dag og kveld i går. Frokost og kaffe er på gang, mens yoga gjengen er allerede ferdig med første økta. Vi er klar for en ny fin dag i naturen på vei ned til bilen og hjemturen til Stavanger.

DSC_0652

Frokosten er spist og vi er klar for tur

Vi er alle på beina, alle har fått seg frokost og er klar for å begynne turen nedover.

I dag er ruten lagt litt om og vi går via Blomstølen og ned til Øyno, siden det er der bilen står.

Etter gruppebilde fra terrassen på Sandvasshytta ble tatt, satt vi kursen mot Blomstølen. Turen i dag skal ta mellom 3-4 timer, avhengig av tempo.

Første gnagsår er på plass

Glenn og Rasmus fikk et forsprang i dag, vi andre ventet på Puso som kom stampende bak. Stakkaren hadde fått et gnagsår på ene storetåen i går og sleit litt med det i dag. Heldigvis kommer da sportsteipen godt med. I tillegg så tok Tom sekken til Puso

DSC_0674

På veien videre mot Blomstølen er det mye fin natur og noen av gutta får en ide om at nå skal de prøve «Naking»…. Tror vi skal spare dere for de bildene her!

Når vi kommer til Blomstølen så sitter Glenn og Rasmus på en benk å lager litt mat. Vi slår oss ned sammen med de og rigger raskt opp primusen. Jeg jogger ned og henter vann så vi kan koke opp til kaffe og andre «rett i koppen» lignende retter.

Fitjarfolk i fjellet

Det viser seg at her er det flere fitjar folk. Oddgeir Nesse har med seg noen Fitjar kamerater som har en litt forsinket 30års feiring. De spaserer videre og skal ha noen toppturer før de skal ned igjen til bilen.

DSC_0801Glenn, Rasmus, Puso og Tom drar i forveien for å hente bilene til vi kommer ned. Vi får en fin utsikt nedover dalen mot Øyno. Vi tar selfølgelig mye bilder og tar oss tid til å slappe litt av på veien.

Når vi kommer ned til Øyno, så er det kun Rasmus som er der å venter. Vi legger oss fint ned for å sole oss litt, været har vert helt fantastisk i hele dag.

Geniale Svenske kommentarer gir humor

Dagens kommentar kom fra vår svenske venn Andreas: «Neimen hva er det her» sier han mens han ser og kjenner på låret sitt… «Er dette det de kaller for lårmuskler? Det har jeg aldri hatt før»

DSC_0822Det ble litt styr på slutten siden Tom hadde vert så uheldig å miste nøklene til bilen i fjellet, men alt ordnet seg til slutt. Glenn var hyggelig å kom tilbake, så det var plass til alle i bilene.

Tusen takk folkens for ei fantastisk helg i fjellet, håper dere har storkost dere like mye som meg!

 

Bildealbum fra dagens tur:

[fancygallery id=»fjellturer» album=»29-september-sandvasshytta-oyno»]

Kartdata fra dagens tur:

nn_NONorwegian