I dag hadde me satt på alarmen klokko 07:50 sånn at me var våkne når ho som jobba i resepsjonen kom på vakt. Etter en god dusj, kaffe, fiksing av giren til Morten og litt frokost så var me på hjul i 10 tiden.

telt-levangerEtappen starta med en del opp og ned frem til me kom inn i Steinkjer kommune, der stoppa me på en rasteplass å fikk i oss litt mat, eg følte meg ganske tom til å være så tidlig på dagen, men dette kom seg betraktelig etter påfyll av mat og energi.

Turen gikk videre og det har vert litt opp og ned, men egentlig ganske flate og greie veier.

Når me kom oss forbi Steinkjer sentrum så var det ganske gode sykkelveier og stier et godt stykke langs motor veien, til og med når me kom oss inn på E6 igjen så var det en ganske god vei skulder nesten heile veien til Verdal.

Været i dag kan me stort sett ikkje klage på, men ca 1.5 mil før Verdal var det på med regnjakken, men det var egentlig bare ganske deilig.

Ankomst Verdal så stoppa me på en bensinstasjon, fikk i oss ny påfyll av litt mat før me stakk innom en Rimi butikk og sikra fremtida våres med hver sin 5 ukers lotto kupong!  De andre 10 lotto kupongene me hadde kjøpt før denne lørdagen var bortkasta….

Fra Verdal så bestemte me oss for å dra til Levanger som var 10Km unna Verdal. Her sitt me no på en camping, har fått oss en god dusj, litt mat i kroppen og sitt å diskutere litt rutevalg.

I morgen passerer me Trondheim, litt usikker på kor me stopper. Me har som mål å komme til Folldal på Onsdag, der skal me ned å besøke hytta til Kristin som me har fulgt på Pulsblogg.no når hun sykla Norge på langs og hun følger med oss nå og har gitt oss mange verdifulle tips underveis.

Nå sitter me på kjøkkenet på campingen i Levanger, teltet er slått opp og været er opplett, men overskya. Men som me har lova tidligere, me tar med oss godværet sørover.

Det har blitt lite bilder i dag, men me har litt her fra campen. Me skal prøve å bli flinkere i morgen!

Kos dere folkens, takk for at dere følger med oss, me sette veldig pris på at me får så mange treff, hyggelige kommentarer både i gjesteboka og på postene.

 

Her er dagens GPS Data: Grong – Levanger

[fancygallery id=»nordkapp-lindesnes» album=»11-07-11″]

nn_NONorwegian