Etter to dager på sykkelen har vi i overkant av 20 mil, dag 3 blir derfor en restitusjonsdag for å legge til rette for en god langtur i morgen! Turen var planlagt innover tempodalen, frem til stigningene og retur til hotellet, for så å få litt ut av dagen sammen med Hilde.

Per Daniel på vei innover TempodalenHerlig å kunne ligge litt frempå
Vi hadde som alltid planer om å stå opp tidlig for å kunne få mest ut av dagen, men som vanlig så klarer vi jo ikke det, derfor var vi på hjul rundt 11:40. Vi skylder på at det bare var en kort restitusjonstur!

Må jo innrømme at det å kunne ligge litt frempå var fantastisk, ikke minst det at Per Daniel nok en gang disker opp med speilegg, denne gangen med bacon….Just the way we want it!

Rolig tempo, vanskelig å holde igjen
Turen starter som vanlig mot Maspalomas og videre langs kysten mot Arguineguin. Bakkene og motvinden gjør ingenting i dag, vi har bestemt oss for at vi skal ha lav puls og ikke pushe i det hele tatt, men må innrømme at det er litt vanskelig å kontrollere seg når du blir passert av folk du mener du normalt skal kunne holde bak deg.

Vi svinger av mot Soria og fortsetter oppover Tempodalen, farten frem til tempodalen har vert rundt 19Km/t i snitt, noe som vi egentlig sier oss greit fornøyd med.

Høyere tempo i medvind nedover tempodalen
Endelig får vi vinden i ryggen og klarer å holde et snitt mellom 30-40Km/t nedover dalen, dette uten at vi anstrenger oss nevneverdig. Snittfarten totalt har plutselig økt til ca 22km/t.

Bakkene kommer igjen, men vinden hjelper oss akkurat som om vi skulle vert et seil. Vi passer på at vi fortsetter å kjøre med lav puls, noe som ikke er lett… Det er ufattelig lett å bli revet med når endelig motvinden har snudd til medvind.

Per Daniel og HildeMiddag og spasertur langs stranden
Vi er raske med å få i oss noe gryn når vi kommer inn i leiligheten, direkte går vi videre til en av resturantene ved strandpromenaden. Hele gjengen bestiller seg en god pizza og er flinke som holder seg til vann og brus istedenfor å gi etter for ei kald pils.

Etter en god pizza, så spaserer vi langs stranden, det må sies at det er ganske fint med de sanddynene som ligger bortover. Per Daniel som elsker kamera, nike og alt som har med pose å gjør er flittig med kamera!

Minigolf og en bedre middag, en god avslutning på en fin dag
Endelig får vi minigolfen vi har lengtet etter. Rett og slett ganske sosialt og kjekt å spille. Vi spiller aller 17 hullene som er ved banen i Maspalomas/Playa del Ingles området.

Gikk ikkeTuren går videre hjem til leiligheten hvor vi slapper litt av, før vi drar på en resturant for å få i oss dagens siste måltid. Etter at vi endelig fikk oss noe god mat i går, så har det egentlig holdt seg stabilt bra. Resturanten og maten i kveld var ikke noe unntak.

Per Daniel bestillte seg en spaghetti carbonara, som han beskreiv som den beste carbonaraen han hadde spist i syden noen gang, Hilde hadde spaghetti bolognese og jeg prøvde meg på grillspyd.

Sliten gjeng, lite alkohol og tidlige i seng
Mange blir øverasket over oss, hva i all verden er det dere gjør? I syden skal du slappe av, ligge på stranda, drikke øl ved strandpuben!!!

Må si meg enig i at alt det egentlig hørest fint ut, men denne typen ferie er absolutt å anbefale også. Hilde som hadde sin første lange sykkeltur på Søndag, er klar på Fredag til å bli med til toppen av Gran Canaria, Pico de Las Nieves. Det må si noe om at hun faktisk likte turen hun var med på!

I morgen blir det langtur, jeg tør ikke fortelle hvor lang…Men vi går for gull, så ser vi om vi klarer det!

Bilde album fra i dag:

GPS Data fra dagens etappe:

nn_NONorwegian