Våknet opp og var veldig spent på hvordan beina var etter mange timer på sykkelen i går. I dag var planen å ha litt mer tempo, en del klatring og en god tur på nermere 10 mil. Se lenger nede for video etter rå nedkjøring fra fjellet mot Mogan.

Levering av glemt sykkel
Tiden gikk litt fra oss i fjellene i går, så vi rakk ikke å levere sykkelen som Hilde hadde brukt. Den ble levert i dag tidlig, noe som gikk sånn passe greit.

Vi fikk i oss litt frokost og gjorde oss klar for sykling. Hilde sin plan i dag var det gode strandliv og restitusjon etter gårsdagen.

Vanvittig varmt i dag
Utsikt fra Soria
Turen i dag gikk i retning Arguineguin, opp mot «Tempodalen», videre oppover fjellene mot Soria og over haugen før nedkjøringen mot Mogan og retur langs kysten til Playa del Ingles.

Jeg frøys litt i dag tidlig og tok sjangsen på å sykle med vindvest utenpå den kortarma trøyen vi hadde valgt for anledningen. Det var en tabbe, det ble for mye i dag med den varmen som var.

Vi sykler raskt mot Tempodalen og kjører på innover. Det er tydlig at Per Daniel har friskere bein enn meg i starten. Når han kjører fartsøkning så sliter jeg med å følge på, men holder selv et greit tempo.

Bratt og mange høydemeter opp mot Soria
Stigningene mot Soria begynner hardt og brutalt, men vi vet jo at de kommer. Jeg har syklet de stigningene der flere ganger både opp og ned før. Herlig å kjenne at beina begynner å komme seg, så herfra og inn så holder vi stort sett samme tempo.

Utsikten oppover er fantastisk, men det skal litt til å konsentrere seg om så mye mer enn å jobbe seg oppover. Vi kommer opp til Soria og setter oss ved Caféen for å få i oss litt velfortjent mat. Der falt valget på en smakløs omelett.

Videre fra Soria så er det 1-2km tilbake før vi starter på den heftige stigningen opp til veien vi sykla opp i går. Her er asfalten forferdelig dårlig, men vi jobber oss godt oppover og kommer til topps, hvor vi klargjør GoPro kamera for å filme nedkjøringen til Mogan.

Som du ser i videoen lenger nede i innlegget, så storkoser vi oss nedover. Ser kanskje litt drastisk ut i perioder, men her kjører vi i kontrollerte former, men raskt går det selfølgelig!

Video fra nedkjøringen mot Mogan (Husk å skift til HD kvalitet):

Fantastisk tur fra Mogan til Playa del Ingles
Det å sykle langs kysten er fantastisk, nydelig utsikt og fine plasser. Det å kunne se sjøen gjer noe med deg. Vi passerer stranda ved Amadores og storkoser oss. Det er fryktelig varmt og nesten vindstille her.

Vi stopper for litt påfyll av mat og drikke i Arguineguin, før vi fortsetter med godt driv mot Maspalomas og Playa del Ingles.

20140330_190153Endelig fremme etter en fantastisk dag på sykkelen
Vi kommer frem til leiligheten, ser  at Hilde ligger å soler seg. I dag er vi raske med å få i oss litt mat. Men må nok si at vi har spist for siste gang her på hotellet, mer smakløs og tørr kylling skal du jobbe lenge for å få til.

Det blir en rask dukkert i bassenget før vi slapper av i noen timer. Kvelden blir avsluttet med et kanon godt måltid på en meksikansk resturant som heter El Rancho her i Playa del Ingles. Dette var en fin resturant, hyggelig betjening med god og mye mat.

Eneste som trakk ned for oss her i kveld var 4 norske, sjenkte pensjonister som ikke hadde folkeskikk, innestemme eller noe fornuftig på hjertet. Men det hever vi oss over og må sei at det har vert en veldig fin kveld.

Totalen i dag ble 9,5 mil, 1645 høydemeter og en snittfart på 23,9Km/t

Bilde Album fra dagens tur:

GPS Data fra dagens tur:

nn_NONorwegian