Eg snakket akkurat med Vegard etter hans første test tur med våre nyinnkjøpte sykler, han er heldig nok med å være i Norge og har muligheten til å prøve de. Hans test tur var på ca 42Km og han hadde en gjennomsnittsfart på 23.5, noe som tilsvarer det me må ha som minimum inklusive pauser på Trondheim – Oslo.

Eg fekk ein følelse av at sykkelen var bra når eg snakka me Vegard, han fortalte meg at først så var det en litt merkelig følelse, prøvde å finne en god posisjon og var til tider veldig glad for at det ikkje var mer biler i trafikken siden han sjanglet en del. Etter en kort stund så fekk han god følelsen, eller som han sa, en aha opplevelse. Han følte det som om han fløyt over asfalten og konkluderte etterhvert med at det er en god sykkel.

”Eg sluttet å bry meg om regnet, fikk bare en følelse av å flyte over asfalten!

Personlig så kan eg ikkje vente med å prøve syklene, eg føler meg som en liten unge på julaften. Men eg må nok leve med at eg må vente til 21/12-12 klokken 10:00, det er nøyaktig når Bike Brothers Forus åpner, og tru meg når eg seie…. Eg ska ver der!

 

nn_NONorwegian