Vår neste deltaker kom med det beste svaret på spørsmålet om han tar en utfordring.

Jeg skreiv på Facebook til Kåre Maristad og spurte rett ut, tar du en utfordring?  Svaret var det totalt motsatte av hva jeg hadde forventa meg. Jeg har blitt vant til å få nei på det spørsmålet der og tar det heller som en positiv overaskelse når folk sier ja.

Uten at jeg i det hele tatt sa hva utfordringen var, så svarte Kåre: Kjenne æ dæ rett så vil en utfordring fra deg bety en døden nær opplevelse…. æ e med!!!

Galne nordlendinger, men jeg liker det… en ekstra deltaker er bra. Men når jeg spurte han om han hadde Racer sykkel så fikk jeg til svar at han ikke hadde det. Det som var enda mer imponerende var at når jeg spurte om han skulle på shopping da, så var svaret: jepp, shopping..

Dagen etterpå var han og betalte ut en sykkel hos Bike Brothers på Forus. Kåre kjøpte seg en modell av typen: Bros Ultimate 105 Karbon, som er en bra sykkel.

Kåre har vell ikke den store sykkel bakgrunnen, men han trener generelt bra i Stavanger og er jo en nordlending, de er jo galne nok i hodet til å kunne klare dette!

Uansett, supert med enda en til i gjengen! Dette er foreløpig den siste personen som er meldt på med oss, håper på enda flere, så om du føler du har lyst, så bare ta kontakt!

[fancygallery id=»challenge4you» album=»kaare-maristad»]

nn_NONorwegian