Nytt innlegg om enda en deltaker som har sagt ja til å bli med, laget begynner å bli noen deltakere og jeg kjenner at det gjør meg glad! Nå nermer det seg hjemreise så jeg kan få kommet i gang med trening sammen med gjengen og.

Jeg tok kontakt med Jarle Hamre på Facebook, kjenner han ikke sånn kjempe godt, men har møtt han og madammen hans på festival tidligere. Jeg spurte han om han kunne tenke seg å bli med oss på dette prosjektet. Jeg fikk til svar at det kunne absolutt være noe som han kunne sett for seg å blitt med på, han måtte bare sjekke med familien først… Naturlig nok, da det garantert blir litt tidkrevende.

Informerte Jarle om opplegget vårt, at vi har tenkt å ha følgebil, bli med på flere ritt som en del av opptreningen og litt generell info. Han virker veldig engasjert og har mange bra spørsmål, så jeg ble glad når han takket ja.

Jarle som bor i Stavanger driver å sykler en del utenom, har fullført Nordsjørittet blandt andre ritt såvidt jeg vet. Men når det kommer til reaksjonen hans etter at han hadde meldt seg på, så er han ganske lik som oss, det kom fort en merkelig syre følelse i beina med en gang.

Sitat fra Jarle’s Facebook status i går: Vett då f… ka eg holdt på me her ein kveld, men har meldt meg på den store styrkeprøven, Trondheim-Oslo….. ai!

Nå nermer det seg jul her, jeg kan med handa på hjertet si at treningsenterene kommer til å bli godt kjent med oss gjennom vinteren og våren 2013. Det er nok en fare for at det blir invistert i ei rulle, kettlebell og en spinningsykkel hjemme også.

[fancygallery id=»challenge4you» album=»jarle-hamre»]

nn_NONorwegian