Klar eller ikkje klar, rittet går av stabelen den 24 Mai, 210Km skal sykles og me stiller til start! Me er ei variert gruppe på 12stk som skal sykle opp til Hovden.

Målet me har satt oss kan være litt stramt, men me skal gå inn for å nå det! Sjekk ut blogginnlegget for å sjå bilder fra gjengen under opptreningen. Ønsker du oppdateringer fra dine venners opplevelse og utfordring til Hovden, så klikk «Like» på Challenge4you.com’s facebook side.

20140420_12111420 Dager til startskuddet går

23 Mai reiser me sørover til Kristiansand. Me håper på fint vær og ein fantastisk tur sammen. Fredagskvelden kommer til å gå i forberedelser til rittet som går av stabelen på lørdagen.

Me er ein veldig variert gjeng når det kommer til sykkelerfaring, så det vil bli veldig spennende å sjå korleis sammarbeidet opp til Hovden vil ver, og ikkje minst korleis sluttresultatet vil bli!

Det har vert minimalt med trening sammen, så me forventer at det kommer til å gå ei stund før me får satt ei OK rulle, men me skal gjer så godt me kan!

20140420_161317Gjengen som skal sykle til Hovden er:

Idar Mjønes, Morten Bauge Torland, Tom Wagtskjold, Margot Lodden, Anne-May Mjånes, Trygve Johan Studsvik, Kåre Maristad, Erik Øfstebø, Kamilla Åsen, Andreas Torland, Marcus Egeland og Stian Torland

Støtteapparatet som følger oss med bil er:

Roger Helland, Rita Halleråker og Inge Kristian Kristiansen.

Her treng me 1-2 personer til, så om noken er interessert så ta kontakt med meg. Det er en del som skal gjeres i bilene, det skal tilrettelegges for oss, det skal filmes og tas bilde, så det blir nok en ny opplevelse for de som blir med og ikkje minst spennende.

20140420_161244Klar for Hovden?

Eg gleder meg veldig til turen ned, forberedelsene, rittet og ikkje minst afterbike og målgang! Håpe me får ein fantastisk tur i lag, det blir nok veldig hardt, spennende og ikkje minst en ny opplevelse for mange!

Stå på, tren godt og husk å et gode måltider med karbo dagene før! 🙂

 

Bildealbum fra treningsturene:

nn_NONorwegian