Etter en hyggelig kveld i går så ble det blogging i dag tidlig for gårsdagens etappe, me va ikkje så seint i gang i dag heller. Me hørte at dette kom til å bli en våt etappe og visste at det var meldt store mengder med regn.

Kan vell me ein gong skriva at detta e grunn til at det er tatt 0 bilder i dag.

Me fekk på oss regnkleda, pakka teltet og sagt hade til naboene våre på campen, me sykla opp til Statoil i Bø og fikk i oss hver sin baguett før me tråkka videre mot Seljord, denne turen gikk egentlig fint uansett om det regnet en del til tider.

I Seljord så var det evig kaos på Shell, 1 person på jobb og en konstant kø på 10-15 personer… Godt planlagt.

Etter en kaffe kopp på kroa i Seljord, en red bull og litt new energy sjokolade så satt me oss på sykkelen mot Kvitseid. Klokka begynte å bli litt og me visste at regnet skulle øke betraktelig, noe me kan bekrefte at det gjorde.

Etter et stykke oppover, innover og nedover så startet stigningen me visste var der, sikkert rundt 1 mil med alt fra 8-20% stigning, alt etter om en tok innersving eller yttersving.

Mange campingbiler kom sigende, de har sikkert klaget til hverandre om at de har for liten motor og at det går så seint…. men så ser de oss og får smilet og motivasjonen sin på plass.

I dag har me hatt ei heile sang stund over 8 av 10 mil, dikting av tekster osv. Alt for å holde smilet og latteren på plass. Me har måtta trødd mye i nedover bakkene for å holde på varmen i dag, men det har gått ganske bra.

Etter å ha sykla mange mil langs Nisser vannet så kom me endelig frem til Treungen som ligg litt over 10 mil fra Bø, GPSen ble glemt å slått på noen km i dag, så litt misvisende på distanse.

Vel fremme i Treungen så fikk me leid oss ei 4 manns hytte sånn at det var soverom også, så nå har me fyrt på ovnane for fullt så me kan få tørka litt kle.

Litt usikker på kor me fere i måro, men me passerer nok Evje med en 4-5 mil sånn at me har rundt en 5 mils etappe på Tirsdag ut til Lindesnes.

No har me nettopp snakka med Mamma og Pappa som er 3Km fra lindesnes i lag med Bestemor og Bestefar, de har funne plass som me skal treffe de på etter at de har møtt oss på Lindesnes.

I dag har me og blitt passert av ein Fitjar bil, me antar at den Hellands bilen har vert på sørlandet når Offshore båt racet har vert. Hilste gjor de hvertfall, så me trur de kjente oss igjen.

Me håpe på litt bedre vær i måro og at me får en fine lang etappe sånn at me er klar for sjarmør etappen. Me sett pris på alle som har anledning te å møta oss på Lindesnes.

 

Her er GPS Data for dagens etappe: Bø i Telemark – Treungen

nn_NONorwegian