Som en del av planen min for å være i form til The Iron Curtain turen min i sommer, så har jeg meldt meg på 2 ting. Sesilåmi nå i Mars og Colorline Setesdal Tour i Mai. For planen nå står opptreningen til skirennet Sesilåmi. Min utfordring her blir at jeg ikke har stått på ski siden jeg var liten og det faktum at her jeg er nå på seilasen fra Singapore til Mauritius så er det minimalt med snø, vi er heller i andre ende av skalaen med 30-40 grader og sol!

Klar for sykkelsesongen?Jeg har vert flink til å trene i hele år, men har hatt en liten dårlig periode her i Singapore frem til den siste uka. Det har vert mye jobb og en er sliten på kveldene. I tillegg så er utstyret ombord kanskje ikke rettet mot skiturer eller sykkel osv.

Nå derimot har jeg kommet godt i gang igjen, jeg prøver å få en form for trening hver dag, men må vell innrømme at det hadde nok vert en fordel å komme seg ut på ski med tanke på Sesilåmi.

Men siden min gode venn Rolf Andre har utfordret meg til å fullføre Sesilåmi 2014 uten noe form for skitrening i forveien, så ser det jo ut til at jeg kommer til å ta den utfordringen.

Sesilåmi er et skirenn fra Setesdalen og 5,2 mil over fjellet til Sirdal. Jeg skal fullføre, men jeg må si at jeg har ingen ide om hvordan dette kommer til å gå.

Litt styrke blir det ogsåDa får jeg snu det over til min mentale trening… Blir dette skamhardt, noe jeg tror, så får jeg jo trene på å pushe hodet.Det innbiller jeg meg at må være en bra ting som psykisk trening til The Iron Curtain… Uten at jeg har noe grunnlag for å si at dette er rett, men så pleier jeg å få til det jeg vil da.

God trening folkens! Til dere som skal være med på Kristiansand-Hovden og etapper av The Iron Curtain i sommer… STÅ PÅ!!! Jeg skal passe på å gå mange nok runder rundt helideck, jobbe på mølla og ro maskinen her ombord

 

HelideckNye joggeskoPerfekt spinningsykkel?Manualene er på plassBekpress, kombinert med skråbenkUtstyr for litt mage, elipsemaskin og en romaskinMølla er ofte i brukMusikk må en haHelideck - West Linus
nn_NONorwegian