Etter ei god natt i teltet på campingen i Aalborg så starta dagen med punktering på Anna sin sykkel og som venta regnvær!

Punkteringa må ha skjedd i går siden hjulet var flatt da me våkna. Me hadde ny slange og eit bedre dekk som me heiv på.

anna-blamerkeMe hadde satt oss et mål i dag som var Silkeborg, det er ca en 12 mils tur fra Aalborg, noke som er ganske så langt i surt regnvær, men sta som me er så skulle me fram

Turen i dag som i går har vert en transport etappe, litt vanskelig å nyta den opplevelsen me er en del av når regnværet og litt vind står på. Men me har holdt motet oppe, me har sykla en del side om side i dag og fått motivert kvarandre.

Me har no ankomme en Camping som heite skyttehuset camping som tydligvis var langt uti skauen, 7Km av veien måtte me for å komme her, men det var en UTRULIG deilig følelse å få seg ein veldig etterlengta dusj, et varmt måltid som blei laga av Anna og muligheten til å tørke litt klær

Me har ikkje sjekka værmeldinga for i måro, men håper selfølgelig at me ska få sjå sola for første gang

Ellers fungerer kroppen til begge veldig bra, me var litt lei mot slutten av dagen i dag, men det var ikkje kroppen, det var mer til sinns siden det har vert ein lang dag i regnet.

Me har holdt eit greit tempo i dag over 12,7 mil og har hatt rett i overkant av 15Km/t som snitt fart. Det eg aldri hadde trudd er at me i løpet av ein dagsetappe i Danmark skulle oppnå 861 høyde meter med stigning, men det gjor me i dag!

Utrulig kjekt at så mange følge oss, me setter veldig pris på kommentarer og alt, me glede oss te å kunna legga ut litt meir kjekke bilder her når me får litt solfulle dager, men me må naturligvis passe på kameraene i regnet.

GPS DATA: Aalborg – Silkeborg

[fancygallery id=»danmark-italia» album=»10-06-12″]

nn_NONorwegian