Planlagte turer og utfordringer

Her har du vår oversikt over planlagte turer, denne vil bli oppdatert etterhvert som det kommer flere turer. Vi prøver å legge opp til turer som de fleste kan vere med på, så sant de har en OK+ grunnleggende form. På noen av turene så vil det bli lagt opp til at deltakerne må være i ekstra god form.

2014

Sykkelritt:

ColorLine Setesdaltour: Kristiansand-Hovden – 24 Mai 2014
Gruppe på 12 personer som har tatt utfordringen og stiller som Team Challenge4you. Vi har følgebil oppover og stiller selvsagt på afterbike festen!

Skirenn:

Sesilåmi – 22 Mars 2014
Her stiller jeg som en del av opptreningen til The Iron Curtain Trail. Satser på å få testet ut psyken og pushet meg hardere enn hva jeg ellers ville gjort i annen trening. Jeg er meldt på sammen med Eni Norge, har transport og overnatting med de, men går løpet som individuell.

Fjellturer:

Her kommer oversikt og invitasjon til de forskjellige fjellturene vi planlegger gjennom 2014. Alt fra dagsturer til helgeturer.

Langturer:

The Iron Curtain Trail – 1 Juni (4mnd)
Årets hovedmål. Planen er å sykle langs det gamle Jernteppet som splittet Øst fra Vest gjennom mange år i krig. Turen går fra Grense Jakobselv i Nord og hele veien til Svartehavet i Sør. Gjennom denne turen så sykler jeg via 20 land og mellom 8000-10000Km. 

Les mer om The Iron Curtain turen her

 

2015

Sesilåmi – 2015
Colorline Setesdal Tour: Kristiansand-Hovden – 2015
Styrkeprøven: Trondheim-Oslo – 2015

HOVEDTUR for 2015 er under planlegging, kan hinte om at det innebærer invitasjon til flere og at sykkelen blir parkert og 9 dager i fjellet venter på oss! Er du forveten? Følg med! 🙂

0 Comments

Leave your comment

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane din vert handsama.

nn_NONorwegian
nn_NONorwegian