Home » Challenge4you.com » Video fra Team Challenge4you´s deltakelse i CLST2015

Video fra Team Challenge4you´s deltakelse i CLST2015

Litt over en uke er gått. Jeg og garantert flere er tilbake på sykkelen enten for trening eller vedlikehold av form til nye ritt og utfordringer. Vi har jobbet med videoen fra årets ritt, og endelig er den klar. Jeg har gledet meg i hel til å få den ferdig redigert sånn at jeg kan dele den med dere!

Håper dere har hatt en fantastisk tur, det har hvertfall jeg. KJØR FILM! 🙂

About Stian Torland

Elsker turer, utfordringer og fysiske aktiviteter. Har gjort det til ein livsstil å utfordre andre til ting de normalt ikkje ville gjort. Driver Challenge4you.com som er et nettsted som skriver om turer, eventyr og utfordringer. Mine fullførte utfordringer og hovedmål: *Nordkapp-Lindesnes: 2700Km, tid: 18 dager - 2011 *Danmark-Italia: 2500Km, tid: 18 dager - 2012 *Trondheim-Oslo: 542Km, tid: 22t 55m - 2013 *The Iron Curtain Trail: 10000Km, tid: ca 4mnd - 2014

3 comments

  1. Fantastisk !! Takk for flott film og gode minner No er det bare å holde seg i form og glede seg til neste år

    • Håpe dåke likte filmen, det var hvertfall veldig kjekt å lage den. Anna og eg har kost oss veldig. Me blei godt fornøyd med resultatet! 🙂

  2. Utrilig kjekk video!:) tusen takk for turen alle sammen!:)