Årets mål og utfordring for Team Challenge4you var å få alle 22 syklister samlet over målstreken i sykkelrittet som går fra Kristiansand, gjennom Setesdalen og heile veien til Hovden sentrum. En tur som drar folk fra det glade sørland og 21 mil nordover i landet. Utfordringen er stor, ikke bare fordi det er langt, men fordi det er veldig stor forskjell mellom  de mest erfarne og de som er forholdsvis ferske i gamet.

IMG_6249

Team Challenge4you

Utfordringen som endte opp i 22 deltakere
At min utfordring til Inge skulle ende i at vi stiller 22 stk. til start i Kristiansand-Hovden hadde jeg aldri sett for meg. Flere og flere har blitt med og takket ja til utfordringen. Det virker som om mange trigget på fellesmålet vårt, rett og slett: «Alle samlet i mål».

IMG_6194

Følgebilen er på vei sørover mot Kristiansand og CLST2015

Det er lett å glemme i ettertid hvor mye arbeid det har vært å organisere dette, hvor mange timer, dager, uker og måneder som har blitt brukt for å få alt på plass. Det gjør meg ingenting, jeg elsker å se at det er mulig å dra i gang noe som dette. En tur hvor alle er velkomne, en tur hvor fokuset ikke er å vinne eller å få beste tid, men rett og slett å se gleden og stoltheten til alle som triller over målstreken etter at de har fullført 210 km på sykkel.

Jeg har vært så ufattelig spent på hvordan dette skulle gå. Hvor mange blir vi? Hvor mange kommer samlet til mål? Hvilken tid kommer vi inn på? Det er mange spørsmål en kan stille seg.

Det er endelig lørdag. Eller hvertfall såvidt. Team Challenge4you starter fra kaien i Kristiansand klokken 05:03, noe som betyr at vi måtte stå opp rundt klokken 03:00. Jeg for min del, fikk ikke sove i det hele tatt før klokken ringte. Forberedelsene begynte rolig og gikk over i stress mot slutten. Det pleier ofte å være sånn. Samme skjedde i Kristiansand. Vi møttes der klokken 04:30 og endte opp med å ha det ekstremt travelt mot slutten for å rekke starten.

Ubrukelig start på rittet
Fem til sju fra gruppen ble holdt igjen på grunn av manglende lys på syklene. Det endte opp med at vi passerte startlinjen, tiden var i gang og vi måtte stoppe og vente på resten. Vi tok en rask avgjørelse om at feltet vårt skulle sykle videre, mens jeg og Kåre ventet og håpet på at resten skulle komme. Eirik kom bak en ny gruppe. Vi ventet en liten stund til før vi tok avgjørelsen om å kjøre videre.

Det tok ikke så lang tid før vi hadde kjørt inn feltet og lå der vi skulle. Vi manglet fortsatt noen, men håpet veldig på at de skulle få heng på noen andre grupper som passerte oss på vei mot Hovden.

Etter en liten halvtime var vi samlet hele gjengen. Det var tid for bakken forbi Mosby. Dette er en av bakkene vi har forsøkt å si til folket at ikke er noe bratt, bare lang. Vi kjørte et jevnt og fint tempo oppover. Det var ingen som slet med farten. Humøret var bra i gruppen, noe som var veldig kjekt siden det var så mange som har møtt hverandre for første gang. Lars Øyvind var uheldig da det ble litt trekkspilleffekt i gruppen, så han ramlet overende. Han var raskt på beina igjen og fortsatte klatringen.

Kåre og Ørjan i fint driv

Kåre og Ørjan i fint driv

Været som mange fryktet
Det er ingen hemmelighet at vi har fulgt med på værmeldingene den siste uken. Vi har nesten fått med oss hver eneste oppdatering fra Yr og Storm. Det var aldri snakk om å ikke sykle, spørsmålet var vel egentlig bare hvor kaldt og vått kom det til å bli? Meldingene har vært skiftende, alt fra solstek til sludd.

Bryne sykkelklubb snudde og kjørte hjem. Dette ble lagt merke til av gruppen vår og selvfølgelig kom det noen spørsmål angående været på grunn av dette. Jeg må vel bare si at det har aldri vært aktuelt å trekke gruppen vår fra Color Line Setesdal Tour på grunn av regn og lave temperaturer. Det er så enkelt at blir rittet arrangert, så er det også forsvarlig. Nei, har du meldt deg på noe, så stiller du. Da jobber du opp mot det, fullfører og tar det som en ekstra utfordring om det skulle bli noe kjølig. Det skal også sies at jeg ikke så noen alvorlige fall oppover. Det kan jeg ikke si angående rittet i solskinnet i fjor. Da var det ambulanser hele veien, syklister som satt blodige langs asfalten og liggende i skogen.

Vi kan hvertfall skrive under på at været var ganske bra. Vi storkoste oss langs de flotte veiene gjennom Setesdalen, vi opplevde tørre veier og humøret var stort sett veldig godt i gruppen.

Team Challenge4you

Team Challenge4you

Det nærmer seg første stopp ved Byglandsfjord
Farten etter vi passerte kneiken etter Øvrebø var bra. Vi kjørte kontrollert i bakkene og hadde til enhver tid folk med radio bakerst. De kommuniserte frem til frontsyklistene om det gikk for raskt, tregt eller om farten var bra. De gangene det ble litt strekk i feltet ble dette justert i løpet av et lite minutt.

Humøret var bra da vi ankom første stopp. Gjengen var oppe med hånden og signaliserte at vi skulle stoppe og svinge høyre. Følgebilene stod plassert akkurat der vi hadde avtalt. Kassene stod  to og to. Alle hadde fått et nr på kassen sin, slik at de skulle kunne plassere seg etter dette.

Planen vi hadde om nøyaktig tre minutters pause gikk absolutt i grus, men det gjorde ingenting. Noen hadde fått skiftet sokker og noen hansker. Folk hadde fått vært på do, skiftet drikkeflasker og ikke minst fullt opp lommene på ryggen med mat. Følgebilgjengen stod med et smil om munnen, humøret var godt på alle sammen. De hadde gjort en fantastisk jobb så langt. Lillian, Anna og Christina i film/foto-bilen fulgte oss og bidro med smil, kommentarer og mye mer. Bilene med mat var på plass og utførte oppgavene sine 100% etter planen.

IMG_6361

Inge og Øyvind synest det var litt vel kaldt på beina, så her er det sokkebytte på gang

Vi syklet avgårde. Jeg skjønte ingenting etter 200 meter da jeg så Daniel ligge i grøften. Han reiste seg i smerter og det kunne virke som om han prøvde å få igjen pusten. Vi var et par som ventet på han og lot gruppen kjøre videre. Daniel var uheldig og falt da han gjorde et forsøk på å få på hansken sin i fart. Han landet rett på ryggen og hadde ganske store smerter, en totalknust mobil og ødelagt trøye.

Daniel kom seg på sykkelen igjen og ble med på å jobbe oss opp mot gruppen igjen. De var kommet et stykke, men vi kjørte dem lett inn siden vi lå i en fart på rundt 40-45 km/t. Vi plasserte oss som vi skulle og gruppen var endelig samlet igjen.

Team Challenge4you kjører kontrollert, men bra oppover
Farten var stort sett bra. Vi kjørte såpass kontrollert i bakkene, at det ikke var noen som slet veldig med å følge på flatene. Etter pausen var det ingen tvil om at folk begynte å få mer og mer roen på å ligge samlet, det var det veldig lett å se fra min posisjon bakerst. Jeg lå der for å sørge for at ingen falt av, og ikke minst for å sørge for at ingen utenfra kom inn i gruppen vår, men at de hang seg på halen.

Vi syklet stort sett ryddig og fint. Det gikk selvfølgelig an å se at det var forskjell på erfaring og slikt, men hallo… Så lenge vi var obs på dette og fokuserte på sikkerhet og kommunikasjon så gikk dette fint. Folk ropte ut når det skjedde ting og det smittet bakover i gruppen. Ørjan mistet flasken sin midt blant våre 44 hjul + halen av folk. Det var ingen som traff flasken, rett og slett fordi beskjeden gikk raskt bakover og heile gjengen bare lot flasken passere i midten. Til å være så en så mikset gruppe så er jeg imponert over at det ikke skjedde noe mer.

IMG_6413

Fokusert lagkaptein, skal vi ikkje snart sette oss på sykkelen igjen???? 😉

Turen går videre mot stopp nr to rundt Valle
Farten var god, vi lå lenge an til å få en tid rundt åtte timer og 30 minutter. Tenk om starten hadde gått bedre!? Det skal vi ikke tenke på, men det er lett å fokusere på tid når en er i kampens hete.

Vi hadde fra første sekund, og under oppkjøringen, sagt at det skulle være aksept for å ta et ekstra toalettstopp på vei oppover. Dette er vel kanskje det området vi kan lære mer av. Her hadde de sterkeste en kjempefordel siden de hadde krefter til å sykle fra gruppen, tisse og henge seg på igjen. Vi skulle nok gjort som vi planla, rett og slett snakke mer sammen om når folk måtte på do og sjekke om det var mange som måtte, sånn at vi kunne ta en samlet stopp.

Småamper stemning
Da vi nærmet oss Valle var det flere som hadde veldig behov for et toalettbesøk. Her ble avgjørelsen om at vi skulle sykle videre til stoppen vår, som skulle være rundt Valle et sted, tatt. Da vi passerte rittets offisielle stopp rett etter Valle svingte plutselig åtte til ti av gruppen til høyre, mens resten ikke skjønte noe. Inge Kristian endte opp utpå et jorde og falt.

Dette var nok det eneste punktet der stemningen ikke var helt i hundre. Jeg var sint fordi folk ikke fulgte beskjedene, men tok en brå sving og ikke avtalt avgjørelse. De var nok sinte på oss siden vi ikke ville stoppe der. Vi var ikke samlet igjen før vår egen stopp som var fire/fem km senere. Stemningen var preget og litt høylytt. Alt her falt nok på kommunikasjon og at beskjedene ikke nådde tydelig nok frem til oss på radio.

Turen gikk videre mot Byklebakkene. Adrenalinet til gjengen falt litt og smilet kom sakte, men sikkert på plass igjen. Jeg la meg ved siden av Inge for å kunne bidra på de verste kneikene, og ikke minst for å sørge for at han hadde det bra. Dette hadde vi avtalt allerede før rittstart.

Heldigvis ble alt glemt rimelige fort. Når slike ting skjer på et avgjørende tidspunkt, pumper gjerne adrenalinet litt ekstra. Smilet var på plass igjen og vi syklet bra i bakkene. Tempoet gikk overraskende bra i de forskjellige kneikene. Kanskje ikke superraskt, men kontrollert og jevnt. Det var et smil om munnen på heile gjengen.

IMG_6429

Team Challenge4you har en av sine 2 stopp på vei til Hovden

Byklebakkene – here we come
Stigningene begynte. Jeg var så fokusert på hva som skjedde, på at alle skulle ha det bra og på at Inge skulle ha et smil om munnen og være stolt over det han hadde prestert, at jeg ble overrasket da jeg så følgebilene stå i svingen som jeg alltid ser på som et punkt som er nær toppen. Dette gikk jo lekende lett.

Det var full musikk oppover. Golfen kjørte bak oss og skapte stemning. All ære til følgebilene, dere var rågode.

Rogaland sy-, kakle- og høneklubb
Rogalands største sy-, kakle- og høneklubb kom bak oss. Her var det tydelig at det var delte meninger på om de skulle forbi oss eller ikke. «Hold høyre, syklubben kommer forbi…… NEI, vi holder oss bak allikevel». Et lite minutt gikk før neste forsøk. Ei dame kom trillende forbi og måtte forsvare seg med å si at hun bare skulle tøffe seg. Resten holdt seg bak.

Diskusjonene gikk høylytt bak i gruppen. Jeg lå et stykke fremme og fikk ikke alt med meg, men det var ikke vanskelig å høre at samtalene gikk. Det er imponerende at jentene fra Bogafjell og alle de andre sykkelklubbene i Sandnes/Stavanger-området har klart å samle en så stor damegruppe. Det er alltid kjekt å se. Men jeg må innrømme at det ble litt roligere rundt oss da de endelig syklet forbi oss rett før Coca-Cola-stasjonen mot Bykletoppen.

IMG_6457

Fjellene er dekket av snø når vi nermer oss Hovden

Bakkene er ferdig, bare 2,8 mil igjen
Jeg hørte at folk var overrasket over hvor lett bakkene gikk. Jubelen var høy og det var feiring bakover i gjengen da vi passerte toppen på Bykle. Det var jo under tre mil igjen!

Tempoet ble satt og vi fikk en jevn og god fart mot Hovden. Det gjorde meg så glad da jeg hørte at folk fortsatt hadde krefter igjen. Det var nok timene på setet som slet på motivasjonen nå. Et par av jentene bakerst i gruppen ble roligere og roligere. Det kom en stille kommentar, jeg tror vi feiret litt for tidlig.

Det var uansett imponerende hvor samlet vi kjørte på vei mot Hovden. Bakkene kjørtes godt og kontrollert, gruppen ble samlet på flatene.

Fem km igjen når vi passerte fjellflybasen. Isen lå på vannet til venstre for oss. Regnet var tungt som bly, det var på grensen til sludd som traff oss i ansiktet sammen med motvinden. Det var kjølig, men det dempet ikke motivasjonen vår. Vi kunne endelig se Hovden sentrum i det fjerne.

500 meter igjen. Tenk det, bare 500 meter! Jeg syklet fortsatt ved siden av Inge. Han var rørt, stolt og imponert. Jeg var imponert. Vi syklet samlet over målstreken, alle 22.

IMG_6540

Jorunn og Grete gir hverandre en vel fortjent klem etter 210Km på sykkel

Stolt, fornøyd og imponert
Jeg må si at jeg var stolt gjennom hele rittet. Flere ganger kom det grupper på halen vår som ikke ønsket å passere. De syntest tempoet var helt fint og stortrivdes med å kunne la gjengen vår gjøre jobben. Flere spurte hva slags bedrift Challenge4you er? Hva er Challenge4you osv…? Det å kunne svare dem at vi er en gruppe som har et felles mål, rett og slett at vi skal ha med alle sammen over målstreken, det å kunne si at vi har folk som er bosatt i Trondheim og sørover til Kristiansand, det gjorde meg stolt.

Jeg er imponert over dere alle. Dere som lå i front kjørte stabilt og godt, dere lå der stort sett gjennom hele rittet og gjorde jobben deres og vel så det. Nevnte vi at det ble strekk i feltet, så reduserte dere farten med en gang.

Dere som syklet i sekken, dere var positive, stod på og var veldig dyktige. Humøret var stort sett ekstremt bra oppover. Jeg syklet forbi og luftet stemningen noen ganger, her var det bare positive ord å få. BRA JOBBET!

GPS Data for CLST2015

Totalt sett så har dette gått over all forventning. Det var helt umulig å si hvor lang tid vi skulle bruke opp. Tiden skal dere være fornøyd med. Vi kom i mål på under ni timer og skal være kjempefornøyd. Jeg så smilet på flere av dere da vi trillet over målstreken, og det vitner om at flere var stolte over sin egen prestasjon. Her var det tårer, smil, gapende ansikt og mye glede. Tenk folkens, dere har syklet 210 km, fra sjøkanten i Kristiansand og opp til fjells og skitrekkene i Hovden!

IMG_6559

Glad, våt, fornøyd men sliten gjeng som nyt hovdensuppa i målområdet

Team Challenge4you bestod i år av følgende:

Syklister:

Daniel HanstenDaniel Hansten
Maskinen i front. Positiv, fornuftig og et lett valg som visekapteinen for Team Challenge4you. Jeg gleder meg til å sykle Jotunheimen rundt med deg, challenge accepted.

Kåre MaristadKåre Maristad
God og sympatisk fyr å ha med i gruppen. Uten tvil en god og viktig ressurs for Team Challenge4you. Du er en så ufattelig hyggelig og sterk person. Det kommer skrytende ord fra flere, ikke minst fra «kåno» og «mammo».

Erik ØfstebøErik Øfstebø
Godt humør. God og sterk mann å ha med i gruppen. Deltar for andre år og er forhåpentligvis med igjen til neste år.

Eirik BeiteEirik Beite
Fantastisk mann. Utrolig kjekt at du ble med i år. Du er sterk, fornuftig og en god mann å ha med til Hovden. Håper definitivt det kan bli Hovden og kanskje Trondheim på oss til neste år?

Ørjan TislevollØrjan Tislevoll
Humørspreder uten like. Alltid et smil og en god kommentar på lur. Sterk bidragsyter for gruppen til Hovden. I tillegg så er du en sterk syklist og er en av grunnene til at det gikk så bra som det gjorde.

Tom WagtskjoldTom Wagtskjold
Hva hadde Hovden vært uten deg? I år har du ikke bare bidratt fantastisk sosialt, men jeg har virkelig lagt merke til hvordan du har holdt godt humør i folkene rundt deg. Og ikke minst bidratt med å legge en god hånd på ryggen til andre når de trengte det som mest i bakkene. Jeg er glad for at jeg allerede har fått bekreftelsen for at du er med til neste år.

Morten Bauge TorlandMorten Bauge Torland
Du imponerer som alltid. Måten du har kommet tilbake på etter ulykken din i 2003, og alle operasjonene i ettertid, imponerer meg hver dag. Du legger deg alltid bakerst og passer på at de som har en tyngre tur får noen å sykle sammen med. Formen din i år er virkelig bra, og du har vært en god bidragsyter i Team Challenge4you.

Grete VikGrete Sunde Vik
Jeg er så glad for at du har blitt med. Du har bidratt i gruppen som en god, sterk syklist og ikke minst med ditt gode humør, smil og engasjement. 

Kamilla ÅsenKamilla Åsen
Du viser igjen at en kommer langt med stahet og ståpåvilje. Å sykle opp i 2013 med hybrid kan imponere mange. Du har bidratt godt i gruppen i år og det har vært veldig kjekt at se at du har kost deg fra start til mål. 

Ronni Bang-LarssenRonni Bang-Larssen
Trønderen med det gode humøret. Jeg er veldig glad for at du ble en del av gruppen. Du har bidratt med engasjement, godt humør og ikke minst som en sterk syklist. Det var imponerende å se opphentingen dere gjorde etter girtrøbbelet du fikk. Håper du blir med flere ganger.

Mats SætherMats Sæther
Jeg snakket ikke så mye med deg siden jeg lå og styrte bak, men jeg la absolutt merke til at du lå i front hele tiden. Maskinen fra nord får vi kalle deg. Takk for at du ble med, du har bidratt rått med å ligge i front sammen med resten av gjengen der. Bare så du vet det, nord for meg er nord for Bergen. 😉

Lars Øyvind AlvestadLars-Øyvind Alvstad
Du har bidratt godt i gruppen. Det er ingen tvil om at du har sittet en del på setet før. Jeg håper du har kost deg. Jeg ser frem til å sykle Lillehammer-Oslo med deg om ca 18 dager. Håper du blir med til neste år også.

Kjetil VatnalandKjetil Vatnaland
Jeg kjente ikke deg fra før, men du har vært en god mann å ha med oss oppover. Humøret ditt på vei opp, et par kommentarer og samtaler kombinert med at du er en sterk syklist, har vært en god kombinasjon på vei til Hovden.

Maren Kristine Lye BårdsenMaren Kristine Lye Bårdsen
Den snille og gjennomført gode Maren Kristine. Du har absolutt vært en god bidragsyter til Team Challenge4you. Håper du har kost deg sammen med oss. Du har vist at 210 km ikke er noen ting for deg. Du har vist det samme som du gjorde på 18 milsturen vår, rett og slett at du er en sterk syklist. Jeg tror vår kjære venn Anne-May skal få konkurranse i Ironman. 😉

Hilde OdlandHilde Odland
For en stahet. Det er rått å se. Du syklet med for kalde fingre, og jeg har definitivt ikke glemt at du var rimelig dotrengt på vei mot vår første stopp, snakker vi fire til seks mil? Du gjennomførte med stil og har virkelig vist at du er ei sterk jente.

Anne-May MjånesAnne-May Mjånes
Du er ei så utrolig sterk jente. Treningsmengdene du har er store. Du fikk endelig revansjen etter at fjorårets deltakelse ble stoppet av en matforgiftning. Du imponerer meg, det er ikke uten grunn at jeg pleier å si at du snakker deg ned og at du hver gang viser at du er råsterk.

Stener KjørbergStener Kjørberg
Utrolig kjekt at du ble med, ekstremt kjekt at du fullførte. Det er en prestasjon med tanke på at du har hatt både fotballen og syklingen å tenke på. Jeg vet at det har vært utfordrende, derfor er det vanvittig kjekt å kunne sykle sammen med deg over målstreken. Håper du blir med neste år også.

Øyvind NernæsØyvind Nernæs
Imponerende Øyvind, rett og slett. Da snakker jeg ikke bare om syklingen og at du har vært sterk oppover, men du sa til meg hvilken jobb du har gjort og hva resultatet av det har blitt etter at du takket ja til utfordringen. Øyvind Nernæs, han som hele Setesdalen snakker om når de kommer på han som syklet med hjelmen på skeiva. Kjekt at du ble med, gratulerer med vel gjennomført!

Bjarte JorudBjarte Jorud
Hva skal jeg si Bjarte? Først og fremt tusen takk for at du ble med. Du har vist gjennom hver treningstur vi har hatt at du vil klare dette uten problem. Du har virkelig bidratt som en sterk syklist opp gjennom dalen. Du har både fart og utholdenhet. I tillegg så skal vi ikke glemme det gode humøret ditt, du er en humørspreder uten like. Synd du ikke kunne bli med på lørdagskvelden, jeg tror du hadde storkost deg. Håper du blir med til neste år også.

Jorunn TorlandJorunn Torland
Jeg har ikke ord for hvor mye du imponerer meg. Jeg som var imponert når du ble med i sommer. Det var imponerende på mange måter, ikke minst fordi det var i ukjente land og gode distanser dag etter dag. Men du overgår det på mange måter med den opptreningen du har hatt i år. Du har hatt ca 2000 km før Kristiansand-Hovden i år. Dette er omtrent like mange mil som mange har før Trondheim-Oslo. Pågangsmotet ditt, staheten og utviklingen du har vist har vært rå. Det er mange Stord sykkelklubb-syklister som har kommentert og lurt på hvem den damen de ser hver dag er. Gratulerer med vel gjennomført sykkelritt. Du er rå! Du har nå syklet 210 km i strekk!!!!

Inge Kristian KristiansenInge Kristian Kristiansen
Jeg kan nok skrive i evigheter her, Inge. Jeg er stolt og imponert over deg. Fremgangen du har vist og ikke minst staheten har vært rå. Du har gått fra spaserturen vår rundt Stokkavannet, der du sa til meg at legen sa at det lyste rødt på helsesjekken, til å fullføre 210 km på sykkel fra Kristiansand til Hovden. IMPONERT! Håper du er stolt over deg selv, det er hvertfall jeg. Nå er det bare å fortsette, jeg håper virkelig du er med til neste år, da med enda lenger tid til å legge et godt grunnlag. Fortsett med jobbsyklingen. Du får mye gratis trening der, så kjører du noen turer utenom. Nå venter det et halvmarathon på oss. Vi må bare finne ut hvilket vi skal satse på!

Stian TorlandStian Torland
(skrevet av «kåno»)
Stian, Stian, Stian. Hva skal jeg si? Ord blir liksom litt fattige når det kommer til å beskrive deg. Du er, som jeg alltid har sagt, en av de sterkeste personene jeg kjenner. Ikke bare fordi du er mannen min, men fordi du er nettopp den du er. For et engasjement du viser når du brenner for noe! For en motivator du er! Jeg er mektig imponert, og jeg tror de resterende av Team Challenge4you-gjengen trygt kan skrive under på det. Noen ganger lurer jeg på om de faktisk vet hvor mye arbeid du har lagt ned i dette arrangementet. Hvor mange timer du gladelig har brukt på mailkorrespondanse, oppdatering av Facebook, booking av det ene og det andre og i telefonen, da gjerne med Inge, opptil flere ganger om dagen. Du gir deg ikke. Et nei er ikke et nei for deg. Du står på, motiverer og engasjerer så godt du kan og er med på lange treningsturer for å gi andre den drahjelpen de trenger for å komme i mål. Du vet det kanskje ikke selv, men det du driver på med, og all hjelpen du tilbyr andre, blir virkelige satt pris på, Stian. Du er helt utrolig! Jeg er stolt av å være «kåno di»!

Følgebil:

Magnar TorlandMagnar Torland
Du har vært en ekstremt viktig bidragsyter. Jobben du har gjort har ikke kun vært å følge ting som har blitt sagt, men du har tatt ansvar, styrt og tatt viktige avgjørelser. Tusen takk for at du ble med.

Gisle VikGisle Vik
Du har vært en viktig ressurs for gruppen. Jeg er fullt klar over at du har bidratt av egen vilje, det er vi kjempetakknemlige for. Du har den ekstra erfaringen med sykkel som gjengen i bilene har kunnet støtte seg litt på. Tusen takk for at du tok ansvar og ble med oss på turen. Veldig kjekt.

Lillian KjørbergLillian Kjørberg
Mi kjære Lillian, kommende Lillian Kjørberg Torland. Tusen takk for at du ble med til Hovden. Jobben dere gjorde i foto/videobilen har vært ekstremt bra. Dere var virkelig tilstede mange ganger med kamera. Ikke minst så skapte dere god stemning i gruppen. Du passet veldig godt bak rattet i en følgebil. Godt at du tok med vår kjære, lille, kommende sykkelstjerne på tur allerede nå. Du har vært en god bidragsyter til gjengen, tusen takk! 

Anna Bauge TorlandAnna Bauge Torland
Du er så god, du har gjort en kjempejobb bak kamera. Du har skaffet den dokumentasjonen som mange andre lag ikke får. Vi er heldige som har hatt deg med! En ting er at du glimter til med dine journalistiske egenskaper, men det at du viser at du har det kjekt, at du bidrar så til de grader med det sosiale, er kjekt.

Marte Bauge TorlandMarte Bauge Torland
Matsjefen. Du skal ha for at du lagde kjempegod mat til oss. Det var ufattelig godt med pizza på kvelden. Du har gjort en kjempejobb i følgebilen. Jeg håper du har storkost deg, jeg er hvertfall veldig glad for at du har vært med. Du bidrar godt både som hjelp og med smilet ditt, og ikke minst sangen på kvelden. 

Kathrine KristoffersenKathrine Kristoffersen
Så utrolig kjekt at du ville bli med. Du har gjort en kjempejobb. Håper du har kost deg sammen med oss. Du har vært en ressurs i gruppen og har bidratt både sosialt og med hjelpen du har gitt oss.

Christina HusebøChristina Aspaas Husebø
Veldig kjekt at du ble med. Du har bidratt med mye, og ikke minst godt humør. Jeg er så glad for at du endte opp i Golfen på vei til Hovden, det så ut som dere hadde det veldig kjekt. Veldig kjekt å se at du koste deg oppe på Hovden også.

Steinar TorlandSteinar Torland
Veldig bra at du ble med. Håper du har kost deg. Vi er hvertfall takknemlige for at du ble med og ikke minst at du bidro på de områdene du kunne. Tusen takk.

Steinar SvåsandSteinar Svåsand
Kjekt at du heiv deg med. Tusen takk for alt du har bidratt med. Håper du har hatt det kjekt.

Torstein KristiansenTorstein Kristiansen
Synd at du ikke kunne bli med på sykkel, men veldig kjekt at du ble med uansett. Jeg så at du engasjerte deg på stoppene og før rittet. Du tok ansvar og gjorde at ting gikk bra. Du er hjertelig velkommen til å hive deg med til neste år også, forhåpentligvis på sykkel! Håper formen din kommer seg snart.

Susanne ØyeSusanne Øye
Dumt at du skulle bli syk på vei, men uansett, tusen takk for at du har blitt med. Du har vært en ressurs og vi var helt avhengig å ha deg med. Håper du har kost deg.

Simon TorlandSimon Torland
Tusen takk for at du ble med Morten og Kathrine. De trengte en sjåfør på bilen sin, så det var helt nødvendig å ha deg med. Håper du har kost deg på turen.

Feiring på Hovden Fjellstoge
Kvelden ble tilbragt på Hovden Fjellstoge. Det var en sliten gjeng, mange som brukte tiden på å hvile før det ble hjemmelaget pizza.

Vi samlet oss på sommerhuset vi hadde leid for anledningen. Det var godt humør. Samtalene gikk om alt fra dagens prestasjon til alt mulig annet. Folk koste seg med pizza, en pils, et glass vin og mye kaffe.

Bilder fra rittet ble vist på Tven og det var mye latter og glede blant deltakerene. Vi kjørte en aldri så liten Kahoot-quiz før vi kuttet ut alt som var planlagt. Nå var det bare til å kose seg. Tom tok frem gitaren og kjørte en flere timers allsang og ønskekonsert.

Tusen takk, alle sammen. Dere har vært gode og har all grunn til å være stolt over prestasjonen deres. Vi vinner ikke rittet på denne måten, men vi vinner definitivt når det kommer til det sosiale og den prestasjonen laget har gjort som gruppe for å holde oppe humøret og motivasjonen heile veien, det å kunne bidra til at alle skal få en lettere tur. Gratulerer!

nn_NONorwegian